This is a mobile optimized page that loads fast, if you want to load the real page, click this text.

Culinaire meningen #3

Morgen mexicaans eten, hou het simpel maar wilde wel zelf de guacamole en salsa maken

 

Attachments

  • guacamole en salsa.jpg
    572 KB · Views: 66
Kikkert

Ik maak vanavond shakshuka.

Eieren gepocheerd in een tomaten saus waar je naar smaak groenten ed aan toe kan voegen, van origine Tunesisch.

 
Reactions: Bas
Bak een broodje af denk ik, gooi er veel groente in, wil laag in de koolhydraten blijven, moet een paar kilo kwijt

-edit- Het resultaat, was lekker.

 
Last edited:
@JohnB die kip ziet er goed uit, maar op de 2e foto met je dure KitchenAid zie ik helemaal links spulletjes staan die je niet in de keuken verwacht? Gebruik je dat ook om te koken?

Zijn er eigenlijk hier peeps die sous vide koken?
 
Bas , dat is een inspiratie bron in de keuken zo nu en dan.
Maar daar is dit niet het topic voor

Gehakt wat je daar ziet is een mengsel van 3 verschillende soorten snits van het wagyu rund.
Waar ik uiteindelijk prachtige wagyu hamburgers van heb gemaakt.

Zal eens m'n archief napluisen , staan meerdere leuke foto's tussen van de BBQ acties hier
 
Lol, ik had al z'n vermoeden maar blijf naief

Wagyu schijnt goed te smaken, maar is het de hype waard in de zin van prijs/kwaliteit tov gewoon goed vlees van de slager? Ik heb wel eens een filmpje gezien dat ze mechanisch geborsteld werden (de koeien uiteraard)