Culinaire meningen #3

- Champignons
- Sjalot
- Peper & zout
- Kruidenboter

10ggwgo.jpg


Simpel en heerlijk!
 
Kikkert

Ik maak vanavond shakshuka.

Eieren gepocheerd in een tomaten saus waar je naar smaak groenten ed aan toe kan voegen, van origine Tunesisch.

Shakshuka-Main-640x480.jpg
 
Bak een broodje af denk ik, gooi er veel groente in, wil laag in de koolhydraten blijven, moet een paar kilo kwijt :p

-edit- Het resultaat, was lekker.

2195rg5.jpg
 
Last edited:
@JohnB die kip ziet er goed uit, maar op de 2e foto met je dure KitchenAid :p zie ik helemaal links spulletjes staan die je niet in de keuken verwacht? Gebruik je dat ook om te koken?

Zijn er eigenlijk hier peeps die sous vide koken?
 
Bas , dat is een inspiratie bron in de keuken zo nu en dan.
Maar daar is dit niet het topic voor ;)

Gehakt wat je daar ziet is een mengsel van 3 verschillende soorten snits van het wagyu rund.
Waar ik uiteindelijk prachtige wagyu hamburgers van heb gemaakt.

Zal eens m'n archief napluisen , staan meerdere leuke foto's tussen van de BBQ acties hier
 
Lol, ik had al z'n vermoeden maar blijf naief :p

Wagyu schijnt goed te smaken, maar is het de hype waard in de zin van prijs/kwaliteit tov gewoon goed vlees van de slager? Ik heb wel eens een filmpje gezien dat ze mechanisch geborsteld werden :p (de koeien uiteraard)
 
Back
Top