1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Het grote computer topic #9

Discussion in 'Computers, Consoles en Games' started by Sandor, 25 October 2011.

  1. Sandor

    Sandor ******

    Joined:
    14 September 2005
    Messages:
    3,934
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Nieuwe topic!

    Direct met een vraagje, morge ontvang ik wrs mijn computer, welke bestanden zal ik na windows nog het best op mijn ssd installeren? IE bijvoorbeeld, maakt dat verschil?
     
    #1
  2. Advertenties - Gesponsorde links (Only for visitors)

  3. Arne

    Arne Pia Maxiscooter FTW

    Joined:
    25 October 2000
    Messages:
    3,945
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Alle meest gebruikte apps plus je swapfile.
     
    #2
  4. Advertenties - Gesponsorde links (Sign-up to remove)

  5. spNk

    spNk Livin' Loud

    Joined:
    28 March 2006
    Messages:
    5,986
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    36
    @Nick, volgens mij past die 6990 echt maar nét of niet? Ziet er lekker uit hoor, wil vast wel sjouwen.

    @Lodewijk, zijn cpu is ook overclocked naar 4ghz, en de i7 serie word gewoon erg warm (mag dit ook worden).
     
    #3
  6. Sandor

    Sandor ******

    Joined:
    14 September 2005
    Messages:
    3,934
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    swapfile?
     
    #4
  7. spNk

    spNk Livin' Loud

    Joined:
    28 March 2006
    Messages:
    5,986
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    36
    Ja, je "virtuele" geheugen. Dingen die minder vaak aangeroepen hoeven te worden (uit het geheugen) worden hierheen geschreven, een bestand op de hdd. Ook bij weinig geheugen zal hij gaan "swappen".

    Ook wel pagefile genaamd.
     
    #5
  8. Xander

    Xander Registered Abuser

    Joined:
    24 May 2002
    Messages:
    3,021
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Paging is niet hetzelfde als swapping.
     
    #6
  9. Vinnie

    Vinnie Active Member

    Joined:
    1 June 2004
    Messages:
    7,156
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    staat dat standaard ergens anders dan? en heeft dit bij een normale HDD ook nut om het te veranderen? (mocht het dus standaard ergens anders staan)
     
    #7
  10. [5th]Nick

    [5th]Nick The Bad Guy

    Joined:
    17 August 2002
    Messages:
    1,103
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    De dremel moest er bijna aan te pas komen. Maar ik ben gewoon gek op deze kast :)

    Hiervoor had ik 2x 5850 Toxic in crossfire (nu in douwe's systeem) en even ter illustratie over hoeveel het scheelt:

    [ir]http://img17.imageshack.us/img17/4326/20111015202846.jpg[/ir]

    Dat scheelt best al wat :p
    De kaart was weer een typisch voorbeeld van "omdat het kan"
    Zit nu alweer op een tweede te azen :D

    En @lodewijk, onder de 60 graden onder full load (Prime 95 @ 6 uurs run) is echt niet warm, ik denk dat de gemiddelde processor (non-overclocked) ook zeker die temperatuur haalt :)
     
    #8
    Last edited: 26 October 2011
  11. Vissa

    Vissa PB Guru

    Joined:
    24 September 2003
    Messages:
    4,689
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Zou ik eerst je voeding maar upgraden. :p

    Rex 4 eindelijk 4 way SLI compatible! Bring it Asus! :~
     
    #9
  12. [5th]Nick

    [5th]Nick The Bad Guy

    Joined:
    17 August 2002
    Messages:
    1,103
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Hahaha dat stond al in het vorige topic, mijn voeding gaat eruit, en dan neem ik een 1000w, en dan denk ik dat ik wel even klaar ben :)
     
    #10
  13. Vissa

    Vissa PB Guru

    Joined:
    24 September 2003
    Messages:
    4,689
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ja, dat moet ruim voldoende zijn! :) Misschien is een Corsair AX1200 iets voor je btw? Maybe overkill maar mocht je later nog gekker gaan doen. :# Mijne mag weg, meer power nodig! :p
     
    #11
  14. InIMoeK

    InIMoeK DCA GODZUKI

    Joined:
    3 April 2004
    Messages:
    717
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Vergeet ook niet auto defrag uit te zetten in de geplande taken ( Win 7 ).

    Veel mensen vergeten dit.
     
    #12
  15. [5th]Nick

    [5th]Nick The Bad Guy

    Joined:
    17 August 2002
    Messages:
    1,103
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Defragler gebruiken, werkt perfect en herkent je SSD en past automatisch aan :)

    @ Vissa:

    Hoe oud is hij en wat moet je ervoor hebben dan? :p
     
    #13
  16. Rs-Aerox

    Rs-Aerox New Member

    Joined:
    15 March 2011
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hee forumleden,

    is een sapphire hd5570 2048mb met mijn computer compitabel ?

    Videoprocessor:ATi Radeon™ HD5570Aansluitingen:DVI, VGA, HDMIKloksnelheid geheugen:4000 MHzGeheugenbereikbaarheid:128 BitKloksnelheid GPU:650 MHzAantal stream-processoren:400Bus:pCIe x16Geheugentype:DDR3-RAMVideo : Ati radeon hd5570
    aaansluitingen: Dvi vga hdmi
    Kloksnelheid geheugen 4000mhz
    geheugen bereik 1 28bit
    Kloksnelheid 650mhz
    STream processroten 400
    Aansluting op moederbord pcie x16
    geheugentype ddr3 RAM

    Het gaat hier dus niet om de 1gig videokaart, maar om de 2gig videokaart


    Pc Specs

    Hp dc7600 small form factory

    DualCore 3.4ghz
    4gb Ram ddr2
    Win 7 ultimate (32bit)
    intel 82945G 256mb onboard (wil call of duty 2 niet eens draaien)
    Uiteraard is er een pcie slot beschikbaar en eventueel ook een vga,


    zijn er eventueel ook nog andere (goedkopere) videokaarten waarmee ik call of duty mw2 gewoon aardig leuk kan spelen ?
     

    Attached Files:

    #14
    Last edited: 26 October 2011
  17. Sandor

    Sandor ******

    Joined:
    14 September 2005
    Messages:
    3,934
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hoe kan ik dit doen? Mijn broer zegt dat windows dat automatisch aanpast?
     
    #15
  18. Arne

    Arne Pia Maxiscooter FTW

    Joined:
    25 October 2000
    Messages:
    3,945
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Hij kan op het moederbord, maar ik denk dat hij niet in je kast past. Je hebt een zogenaamde low profile kaart nodig....
     
    #16
  19. Rs-Aerox

    Rs-Aerox New Member

    Joined:
    15 March 2011
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Low profile is die kaart uiteraard :~
    En anders gaat er snel een zaag in de kast, daar geef ik niet zo heel veel om :rolleyes:

    mij gaat het eigenlijk vooral om dat ik cod 2 op de max instellingen weer kan spelen, voor 1 jaar terug was ik aardig pro in dat spel (Toujane S&D #Creatife"Rifle) en wil dit weer op pakken vond het altijd een leuke bezigheid !
     

    Attached Files:

    #17
  20. Rs-Aerox

    Rs-Aerox New Member

    Joined:
    15 March 2011
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    ennuh, is mijn cpu over te clocken ? mijn vorige pentium 4 draaide op 3.44ghz. (1.43v) :7
     
    #18
  21. Rs-Aerox

    Rs-Aerox New Member

    Joined:
    15 March 2011
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  22. Arne

    Arne Pia Maxiscooter FTW

    Joined:
    25 October 2000
    Messages:
    3,945
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Kan niet met HP bios.
     
    #20
Advertenties - Gesponsorde links (Only for visitors)

Share This Page