1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Ervaringen Technische Tekenprogramma's

Discussion in 'Computers, Consoles en Games' started by Xander, 17 November 2003.

  1. Wieger

    Wieger JS-TUNING

    Joined:
    3 March 2004
    Messages:
    6,371
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Doe je netjes!! Zelf heb ik n tijd met nx3 gewerkt, nu ben ik bezig om 3ds max 2010 onder de knie te krijgen.
     
    #261
  2. Advertenties - Gesponsorde links (Only for visitors)

  3. [C]hristian

    [C]hristian Member

    Joined:
    11 March 2006
    Messages:
    131
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Dat ziet er inderdaad erg goed uit!
    Heb je dat met Surfaces gemaakt?
    Voor werk of school?

    Zelf wil ik altijd nog eens surfaces onder de knie krijgen.
     
    #262
  4. Advertenties - Gesponsorde links (Sign-up to remove)

  5. #Peter

    #Peter PotjeHous'n?

    Joined:
    28 October 2003
    Messages:
    345
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    De basis is op gezet in Surfaces, voornamelijk omdat het model uit veel gekromde oppervlakken bestaat wat alleen niet heel goed te zien is in deze afbeeldingen. Is voor een schoolvak gedaan, binnenkort maar eens renderen in 3DS Max icm Vray.
     
    #263
  6. [C]hristian

    [C]hristian Member

    Joined:
    11 March 2006
    Messages:
    131
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Beetje aan het spelen geweest met het render programma:

    [ir]http://members.home.nl/nijkrake007/SolidWorks/Nissan_350Z_01.jpg[/ir]
     
    #264
  7. #Peter

    #Peter PotjeHous'n?

    Joined:
    28 October 2003
    Messages:
    345
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Auto zelf gemodelleerd? Welk render programma? Nu zelf bezig in Vray voor het renderen van mijn handheld vacuum cleaner.

    Wieger welke studie doe je?
     
    #265
  8. [C]hristian

    [C]hristian Member

    Joined:
    11 March 2006
    Messages:
    131
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16

    Auto gedownload, velgen wel zelf gemaakt.
    Maar het ging me meer om het renderen dan het model zelf.
    Renderprogramma is Keyshot 2 Pro

    [ir]http://members.home.nl/nijkrake007/SolidWorks/Nissan_350Z_09.jpg[/ir]
     
    #266
  9. El-Toro

    El-Toro Membert.

    Joined:
    24 May 2010
    Messages:
    895
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Haha wat leuk dat ik AutoCaD voorbij zie komen, ik ben 15 en werk nu op school met StabiCad (of met een t ik weet dat ff niet meer)
     
    #267
  10. Wieger

    Wieger JS-TUNING

    Joined:
    3 March 2004
    Messages:
    6,371
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    El toro zoek maar eens op wat CAD betekend ;)

    Bouwkunde TU, wat jij dan?

    Vue voor 3ds max schijnt ook wel oke te werken!
     
    #268
  11. #Peter

    #Peter PotjeHous'n?

    Joined:
    28 October 2003
    Messages:
    345
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ah tof, heb wel wat klasgenoten die van bouwkunde Tu Delft komen.

    Ik doe Industrieel Ontwerpen, Universiteit Twente. Master momenteel
    Hier alvast een eerste render;

    [​IMG]
     
    #269
  12. El-Toro

    El-Toro Membert.

    Joined:
    24 May 2010
    Messages:
    895
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    @Wieger, oja zie het, ja ik moet nu ook van die ET tekeningen van woningbouw maken, ik hoor mijn docent wel is over avondschool en AutoCAD StabiCAD
     
    #270
  13. [C]hristian

    [C]hristian Member

    Joined:
    11 March 2006
    Messages:
    131
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    @El-Toro:
    Ik heb zelf ook eens op stage met Autocad en Stabicad mogen werken,
    Naar mijn mening toch een heel stuk saaier als 3D engineering.

    @#Peter:
    Welke bestandsformaten ondersteund Vray allemaal?
     
    #271
  14. #Peter

    #Peter PotjeHous'n?

    Joined:
    28 October 2003
    Messages:
    345
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Vray is een plugin, het ondersteunt in mijn geval alle bestandsformaten die 3DS Max slikt. Zelf heb ik veel geprobeerd vanuit SolidWorks, maar .STL werkt nog het beste. Moet je wel alle onderdelen apart importeren maar ze staan wel gelijk op de goede plek ten opzichte van elkaar.

    [ir]http://cl.ly/3H0P2O1I1m0H2f330E2L/render5.jpg[/ir]
     
    #272
  15. [C]hristian

    [C]hristian Member

    Joined:
    11 March 2006
    Messages:
    131
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16

    Het ziet er erg mooi uit (lees: realistisch)
    Ik denk dat ik hem ook maar eens ga proberen dan!

    /Edit: Het is een plugin voor 3DS Max?
    Dus dan transporteer je eerst je .STL vanuit Sw naar 3DS Max en dan render je hem in Vray?
     
    #273
    Last edited: 13 December 2010
  16. #Peter

    #Peter PotjeHous'n?

    Joined:
    28 October 2003
    Messages:
    345
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Jep, maar in 3Ds max kun je zeg maar gewoon Vray als render engine selecteren. Tis niet zo dat je dan weer een apart programmaatje moet openen ;) Tis dan volledig geïntegreerd.

    [​IMG]
     
    #274
    Last edited: 15 December 2010
  17. Outnumberd

    Outnumberd New Member

    Joined:
    12 May 2005
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Weet niet of ik hier goed zit, maar hoop dat jullie misschien weten waar het aan kan liggen.

    Ben voor het eerst bezig met aftereffects (tutorials volgen) en nu zou ik een bepaalde layer een expression position moeten geven.
    Maar nu kan ik het nergens vinden in mijn venster. (zie foto)
    Rechts is de tutorial, links is mijn venster.

    Iemand die het weet ?! :)

    [ir]http://i53.tinypic.com/k4fs3r.png[/ir]
     
    #275
  18. [C]hristian

    [C]hristian Member

    Joined:
    11 March 2006
    Messages:
    131
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hoeveel keuze heb je aan verschillende soorten materialen?
    Daar ben ik wel benieuwd naar
     
    #276
  19. [C]hristian

    [C]hristian Member

    Joined:
    11 March 2006
    Messages:
    131
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Nee, je zit hier volgens mij verkeerd.
    After Effects is dacht ik videobewerking of niet?
    En technische tekenprogramma's is CAD.
    Probeer het eens in een photoshop topic.
     
    #277
  20. [C]hristian

    [C]hristian Member

    Joined:
    11 March 2006
    Messages:
    131
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Verveling op de zondagmiddag:

    [ir]http://members.home.nl/nijkrake007/SolidWorks/Yoshimura%20TRC.jpg[/ir]
    [ir]http://members.home.nl/nijkrake007/SolidWorks/Yoshimura's.jpg[/ir]
     
    #278
    Last edited: 20 December 2010
  21. Outnumberd

    Outnumberd New Member

    Joined:
    12 May 2005
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Photoshop is toch ook geen videobewerking ;)

    Heb hem hier geplaatst omdat ik hier de meeste hoop had dat iemand het wist!
     
    #279
  22. [C]hristian

    [C]hristian Member

    Joined:
    11 March 2006
    Messages:
    131
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Photoshop? Oh ik zag zo'n tijdbalk etc... dus ging er van uit dat het een video was.
    Maargoed ik zei het maar even voor het geval dat je dacht dat dit allemaal photo/video bewerking was.
    Ik was ook te lui om naar smiley's te zoeken dus het zag er misschien beetje "serieuzer" uit dan dat het bedoeld was. (net zo als nu)
     
    #280
Advertenties - Gesponsorde links (Only for visitors)

Share This Page