battlefield 2

Advertisement - register to remove this

Ik wil hem ooit kopen, om dan vooral ook de mod Forgotten Hope 2 er mee te spelen. Alleen m`n videokaart trekt het niet....dus nog ff kijken. Een nieuwe videokaart kopen omdat ik zo graag een spelletje wil spelen klinkt niet zo goed....

Speel nu wel eens Battlefield`42 met de mod Forgotten Hope erover heen. Leuk spel. Vroeger de officiele voorloper van Battlefield 2 gespeeld; de mod Desert Combat (voor bf42). Was een leuk spel, zeker omdat je met actueel wapentuig speeld.

Het lijkt me een top spel, zeker omdat je nu moet samenwerken.
 
Enorm tof spel :W Speel het nog niet zo heel lang.. heb nou iets van 3500 punten :rolleyes: niet zo heel veel dus nog.

Meteen een vraag.. Hebben er meer spelers last van wanneer je bf2 wil spelen nadat je voor wat anders je pc hebt gebruikt het spel vastloopt zodra het land geladen is en je net je eerste passen zet.
Ik heb dit namelijk altijd, dus zette ik de pc altijd eerst minstens een halfuur uit en ging dan spelen, maar sinds kort gaat zelfs dat mis.

Heb alles al een keer eraf gegooid en overnieuw geinstalleerd,en mijn pc is ruimschoots goed genoeg om het spel te kunnen draaien.

Iemand ideeen :)?
 
ik speel het best vaak samen met nick

wij doen voooral dat online gaming

we hebben dan ook dat battelfield 2 uitbreiding pakket bla bla bla forces gekocht, en update hem elke x om online mee te kunnen spelen

top spel :)

greetz
 
Je zit bij een releasegroep begrijp ik....?

Ik heb bf2 een redelijk poosje gespeeld (op bepaalde servers zal ik maar zeggen). Maar ik vermaak me nooit langer dan een paar weken met zo'n spel. Special Force is was ook wel weer even grappig, maar ook niet langer dan een week ofzo.

Ik had met specialforce trouwens behoorlijk last van framedrops, maar daar blijkt iedereen last van te hebben geloof ik.
 
battelfield paar keer gespeeld maar kspeel toch liever cod2 omdat het meer overzichtelijker is en minder bugs erin de singel player is heel goed en in BF:2 heb je dat jammer genoeg niet.
 
Marcel said:
Beter doe je via virtueel LAN :D

Kun je alsnog online gamen, zonder code :rolleyes:zo pak ik het ook aan, via vpn met een paar vrienden bf2 spelen, paar stunt maps en stunt mods, toch weer een paar uur fun :p :winner:
 
idd, te makkelijk :)

zo doe ik het nu ook een tijdje met heel veel spellen, aangezien ze online beveiligd zijn , maar LAN niet 8)
 
Heb ut spel ook. Speel enige tijd. Heb de eerste 3 wapentuigen geunlocked en bijna de 4e :) Vind wel dat ik van mezelf mag zeggen, dat ik wel goed ben :p :+
 
Ossje said:
Heb ut spel ook. Speel enige tijd. Heb de eerste 3 wapentuigen geunlocked en bijna de 4e :) Vind wel dat ik van mezelf mag zeggen, dat ik wel goed ben :p :+

Zolang je maar niet denkt dat je de beste sniper bent :+ Ik ben Headshot specialist. Tenminste dat was ik toen het spel het nog deed :rolleyes: Wil nu helemaal niet meer.
 
Back
Top