home made overrange??

Rossi firefox

Well-Known Member
Ik heb dacht ik iets gehoord over home made "overrange".
Dat is met stnd piaggio poulies in je mina carter zoiets. Ik kan aan stnd piaggio poullies komen maar is dat een goede overweging voor op straat en zo ja, welke V-snaar moet ik daarbij halen? (ik dacht zelf piaggio snaartje)

Greetz
 
Advertisement - register to remove this

ik denk dat men bedoeld, dat je van de nieuwe type blokken de 134mm poulies pakt en deze in een mina carter plaatst. Hiervoor kan je gewoon de mina overrange snaar gebruiken. (ik weet overgens niet of die poulies ook daadwerkelijk passen in een mina carter)
 
Van peugeot passen ze ook in minarelli en die past ook op de as, alleen als je naar de vorm kijkt van de poulies dan zie dat ze net als originele vario niet mooi schuin zijn, dus krijg je als nog niet (denk ik ) de v-snaar bovenin, ik heb het zelf nog nooit uitgeprobeerd maar kan best dat je scoot langer door trekt, omdat ze toch iets groter zijn als originele minarelli poulies en ik had geen overrange v-snaar
 
ja dat is past te maken/past

Al zoek je nou eerst eens op wat de bedoeling is van een overrange poulie's, kom je er achter dat het voornamellijk om het verloop van de poulie (torq/fixed) helften gaat...

En deze is van een std mina en pia gelijk of zo goed als gelijk...
 
juist, het is echt niet alleen die paar mm die em sneller maken.
gaat vooral om het uitzetten van de poulies door die verloop stukjes.
en dat zie ik jou niet zo snel zelf maken denk k
 
pia poulies kan je nie als overrange gebruiken want de baan waarin de v-snaar loopt is anders da nde echte overrange poulie,wil je het toch doen neem dan de 128 mm zip poulies en koo peen overrange v-snaar,ik durf niet te garanderen dat het werkt.
 
Back
Top