Gevallen met mijn scooter flinke blik schade :l

Lorenzo P

Member
Helaas gleed ik uit over klinknagel stenen, ik heb de scooter pas iets meer dan 2 maanden en de helm nog net geen week en toen gebeurde dit.
Ik heb mijn lesje wel geleerd ik rij voortaan rustiger over deze stenen. Gelukkig ben ik Casko verzekerd en is mijn helm nog steeds goed. maar dit was best wel schrikken.
Dit is ook mijn eerste val met een motor voertuig.

Ik denk dat ik een meter ben door gegleden met mijn scooter, zoals je op de streep kunt zien.
ook komt er als ik rij een raar lucht blazen geluid uit mijn linker zij kant. En nu wil ik toch vragen aan iemand die verstand van scooters heeft wat dat zou kunnen zijn.
Ik heb wel een gaatje die je op foto 6 kunt zien, maar mijn vermoede is dat het er misschien mee te maken heeft. Ik ga aanstaand weekend een offerte laten maken en dan word dit weer gerepareerd via de verzekering. Helaas zal dit wel 200 euro eigen risico gaan kosten. Maar ik ben blij dat ik er nog goed vanaf kwam ik heb enkel spier pijn en een schaaf wond op mijn arm. Nu rij ik rustiger met maar 5 km/phr over die klink nagel stenen.
 

Attachments

Advertisement - register to remove this

eurokit

Well-Known Member
Staff member
Als je met de helm op de grond bent gekomen, is het raadzaam een andere te kopen.. Omdat een helm je maar 1 keer beschermt.. De volgende maal ligt en je helm en je hoofd open.. Dus een 2de keer gebruiken kan ik je daarom niet aanraden..

Voor de schade, wat er precies mee is kan je pas zien als je de kappen gaat verwijderen.. Sorry maar zo is dat allemaal via i-net lastig te beoordelen..

Zo lang er geen frame delen gebogen of gebroken is is de scooter prima te herstellen.. Alleen gaat dit geintje je wel erg veel kosten..
De kappen die beschadigd zijn wil je denk ik wel gaan vervangen.
 
  • Like
Reactions: Bas
Advertisement - register to remove this
Top