gat in uitlaat boren

Status
Not open for further replies.

trochyoni

Lalalaaa
Hey ik ben het een beetgje beu om op een booster te rijden zonder lawaai :p
Kan iemand mij zeggen hoe ik wat meer lawaai uit mijn bootser krijg, is het waar dat als je er een gaatje in boort dat ie sneller gaat optrekken en meer lawaai maakt ? x
 
Advertisement - register to remove this

trochyoni

Lalalaaa
omdat mijn booster helemaal geen maar dan ook helemaal geen lawaai maakt, best wel irritant, de mensen horen me niet aankomen en veel lawaai is toch nice vind ik :d
 
Als je een gat erin boort roest hij van daar uit helemaal kapot en trekt hij juist stukken slechter op. En dan heb ik het nog niet eens over het feit dat het ongelofelijk sneu is als je met opzet je uitlaat verneukt, elke boer hoort het verschil tussen een verneukt uitlaat en uitlaat die gewoon een ander / meer geluid maakt.

Koop een terugloper en haal de demperwol eruit, dan heb je herrie en kan je zoveel iritant wezen als je wil..
 

trochyoni

Lalalaaa
waarom begint iedereen gewoon te zeveren als er vragen worden gesteld, ik vroeg gewoon hoe ik mijn booster wat meer lawaai kon laten maken, en nee het is een originele en mijn booster rijdt 45 :)
 

491GT

Active Member
dude een scooter die veel lawaai maakt is net kut.... ontgrens je originele uitlaat en gebruikt u claxsonneke als ge wild opvallen aub. :|
 

melf #50

Well-Known Member
mja , je hebt toch al een topic lopen?

beetje onzinnig om 2 te openen , en in dat andere topic zeg je dat je een andere uitlaat wilt ;)
 
Andere uitlaat is dan ook je enige optie. En ja, als je met een dom idee komt zou ik blij wezen dat mensen je daarop wijzen. Anders had jij nu je uitlaat voor niets verneukt, niet dan?
 

Wesking

New Member
hier dan maar het antwoord wat je wilt horen:

Boor zo veel mogelijk gaten in je uitlaat (zo groot mogelijk), geluid zal stukken harder zijn en je zal een stuk sneller optrekken want je scooter zal een stuk minder wegen! pas wel op dat je geen outowheelysss gaat maken man!
 

trochyoni

Lalalaaa
Ok dan heb ik nog een vraagje, waar vind ik verhoogblokjes of op welk merk kan ik ze zoeken. Ook weten julie mss een website waar ik deze kan bestellen ?
 
Status
Not open for further replies.
Advertisement - register to remove this
Top