Peugeot Fox probleem

#1
Hallo,

Ik heb een raar probleem met mijn Peugeot Fox. Als ik heel lang rijd gaat alles goed en prima maar na een km of 20 gaat hij raar doen (ik heb dit 1x eerder gehad) hij gaat dan ineens heel langzaam rijden en een beetje stotteren en valt af en toe uit (net of de benzine op is) en starten gaat dan moeilijk. Als ik hem weer gestart heb gekregen dan kan ik weer een paar honderd meter reden en dan begint het gezeik weer... Maar als ik hem een nacht in de schuur heb staan dan doet hij het weer prima (af en toe hoge toeren stationair als hij koud is en reageerd direct) Weten jullie wat dit zou kunnen zijn? Misschien een warmloper o.i.d.?
 
Advertisement - register to remove this

Bas

Administrator
Staff member
#4
Ja de kleur kan vaak al veel over een eventueel probleem zeggen en ook weer een hoop uitsluiten :)
 

Bas

Administrator
Staff member
#6
Nee, je kan hem gewoon nu eruit halen, maak anders een foto van de bougie en upload hier :)
 

eurokit

Well-Known Member
Staff member
#8
Aan de hand van de foto, kan ik zeggen dat het mengsel te rijk staat..

Wanneer heeft de brommer voor het laatst onderhoud gehad?? Want je moet zeker niet vergeten om bij de beurten het luchtfilter schoon te maken.
Komt er minder lucht door (als het filter vuil is) dan word het mengsel ook rijker. En hoef het probleem niet perse aan de sproeier te liggen.

Heb je het filter schoon en de rest is in orde, dan moet je het mengsel nog even in de gaten houden.. Als de bougie dan zo blijf, raad ik je aan om de sproeier eens een stapje te verkleinen.
 
Advertisement - register to remove this
Top