Benelli k2

Advertisement - register to remove this

Enterprise

Active Member
Geen goede site vinden? Als je op google scooter onderdelen intikt word je kapot gegooid met webshops. Waarom zou je dan niet even naar de reviews of de site kunnen kijken of het je bevalt? Dit komt een beetje over zo van; Ik heb geen zin om te gaan zoeken naar een webshop dus ik laat anderen het voor me doen.

lmgtfy doet het je wel even voor:
 

eurokit

Broem Broem Pff Pff
Benelli is al een hele tijd gestopt met scooters. Volgens mij waren ze zelfs failliet gegaan.. De onderdelen die er toen nog redelijk waren zijn denk ik ook al redelijk op / niet meer te vinden..
 

zip50cc

Member
Ik heb een benelli k2 gekocht maar ik vind niet echt een goede site waar ik originele onderdelen kan op bestellen, weet er iemand er?
is toch gewoon een minarelli horizontaal blok? die onderdelen kan je nog volop bestellen de onderdelen zoals kapwerk in lampen zouden waarschijnlijk wel uit vooraad zijn nu ja
 

eurokit

Broem Broem Pff Pff
blok onderdelen zal niet zo`n probleem zijn.. De andere scooter onderdelen juist wel.. Heel veel is er al van weg gegooit en kreeg men het niet verkocht..
 

eurokit

Broem Broem Pff Pff
of je moet er nog een bij kopen voor de onderdelen:Of eentje die al in nieuwstaat is en bewaar je de oude voor onderdelen.
 

eurokit

Broem Broem Pff Pff
Wat verwacht je er anders van? Een scooter die rond 2000 de fabrikant is gestopt om er mee op te houden.. Dan komen er gewoon geen nieuwe onderdelen meer op de markt.. Een hoop van die scooters zijn ook gesloopt via de sloop regeling die een paar jaar later er ook nog eens erbij kwam..
Dan hou je niet veel spul meer over.. Zelfs voor een Italjet dragster is het lastig om aan spullen te komen.. En zeker wel elke benelli.
 
Advertisement - register to remove this
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
J benelli k2 Quick Forum 4
B Benelli 491 sticker vraagje Quick Forum 5
B benelli 491 Quick Forum 1
T Benelli 491 st - wat beginnersvragen Quick Forum 21
O Benelli Bella 25 schema / handboek gezocht Quick Forum 0
Similar threads

Top