Tomos A35 Vonkt niet

#1
beste,,,,

ik heb momenteel een probleempje alles van mijn tomos werkt hij krijgt zijn benzine enz, maar het enigste wat ik nu nog voor probleem heb is dat de bougie niet vonkt en daardoor de brommer niet start??

ik heb alle trucjes al geprobeert bougie eruit dop erop en op het blok leggen en kicken maar komt geen vonk vanaf en ik heb de ontsteking ook al naar gekeken is het probleem ook niet??

de enigste is dat toen ik hem gekocht heb waren er een paar kabels doorgeknipt maar die heb ik al door verbonden alleen een groene en grijze niet.

rara wie kan mij uit de brand helpen

bedankt alvast
 

Attachments

Advertisement - register to remove this

eurokit

Well-Known Member
Staff member
#2
Er hangen draden los.. Dus denk dat dat je probleem kan zijn..

Die witte draad met het oogje eraan is waarschijnlijk een massa draad van de bobine.. Die moet waarschijnlijk ergens onder een schroefje worden gezet zodat hij massa kan maken met het frame.
 
#3
dat is het probleem juist ik heb die witte al aangesloten als massa maar zelfs dan vonkt ie niet voor de rest zijn alle kabels aangesloten zou het mischien de bobine of de bobine kabel kunnen zijn??
 
#5
ok ik zou dat eens proberen,,,

net heb ik even bij de ontsteking gekeken,hij stond met de tijd helemaal verkeerd ik heb die nu goed gezet en de contactpunten waren wel goed
 
Advertisement - register to remove this
Top