et2 / et4

Bazzy

Well-Known Member
ben op zoek naar een scootertje; een PX50 lijkt me erg tof maar wel erg oud.
pas geleden een Vespa ET2 gezien, nieuw maar "retro" look. Iemand ervaring hiermee (dwz rijdt dat een beetje enzo, lijkt me wel een zwaar ding) Er is ook een 4takt broertje (helemaal joepie?) Ervaringen hiermee?
 
Advertisement - register to remove this

ET2 heeft het aloude Piaggio air cooled blok. Prima blok dus, de scooter heeft een ongebruikelijk chassis van metaal, dus geen plastic kappen. dat maakt hem ws. zwaar.
De ET4 heeft het nieuwe 4takt blok: verbruikt zeeer weinig maar is niet vooruit te pissen....gelukkig bestaan er 80cc kits van polini en malossi.
 
een pk50 (dus niet px50) is als je hem goed onderhoudt een geweldig brommertje waar je heel lang plezier van kan hebben maar omdat ze vrij duur zijn door vervelende handelaren die er veel te veel geld voor vragen is een special 50 ook leuk kijk maar is op www.motoplanet.nl staan leuke betaalbare vespatjes op
 
en je moet natuurlijk niet denken zoals de meeste mensen dat zo'n ''oudje'' goedkoop is meestal moet je die dingen ook goed onderhouden en dat kost bakken met geld als je het bij normale winkels gaat halen/maken
 
Back
Top