1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Het begrenzer topic

Discussion in 'Elektro forum' started by Divided, 15 January 2005.

  1. Tinus_070

    Tinus_070 Haagse Koning*

    Joined:
    22 October 2009
    Messages:
    2,502
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
  2. Advertenties - Gesponsorde links (Only for visitors)

  3. Remco._import

    Remco._import New Member

    Joined:
    15 October 2009
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    ja idd ook mee eens
     
    #222
  4. Advertenties - Gesponsorde links (Sign-up to remove)

  5. smonjirez

    smonjirez Active Member

    Joined:
    15 March 2009
    Messages:
    1,758
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Op zich, maar dit is leuker.
    En ik wil dat de rest van mn knopjes het gewoon blijft doen.

    Anyways, we zullen wel zien of het te verbergen is of niet :p.
     
    #223
  6. MINIMeReaL

    MINIMeReaL New Member

    Joined:
    19 March 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    ik heb een agm city en die ging 30 km

    25km snor

    maar bij 30 hield ie erg in en dat reed iritand
    hij heeft er een
    DMP - Toerenbegrenzer met schakelaar

    erop gezet
    maar als ie onbegrenst staat gaat ie 70...
    en als ie begrendst staat gaat ie of 70 of 15
    erg klote instestellen

    er zit een schroefje die je moet aandraaien om hem intestellen maar dat werkt niet of te zacht 5 15 km of meteen voluit ?

    onderop zit ook nog een draai ding met 0 t/m 9 op en dan verder naar a,b,c,d

    google voor foto als duidelijkheid hoe ie eruit ziet

    iemand enig idee wat 1,2,3 standen zijn en inhouden ?

     
    #224
  7. T1m0thy

    T1m0thy New Member

    Joined:
    11 January 2009
    Messages:
    867
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    je kan ook je begrenzer verwerken onder je electrice start knop en de kabels netjes weg werken in je kabel boom zou dat dan ook nog onderzocht worden ?
     
    #225
  8. spNk

    spNk Livin' Loud

    Joined:
    28 March 2006
    Messages:
    5,986
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    36
    En als ze hem proberen te starten met de elektrische start?

    Verder heb je dan een extra schakeling nodig, aangezien een start knop geen contact blijft maken.
     
    #226
  9. smonjirez

    smonjirez Active Member

    Joined:
    15 March 2009
    Messages:
    1,758
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    komt hij dan niet een beetje terug op mijn morse-begrenzer die werkt via de elektrische start:rolleyes:
     
    #227
  10. MINIMeReaL

    MINIMeReaL New Member

    Joined:
    19 March 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    DMP

    nou heb mijn dmp begrenzer al week getest en werkt niet ik zal uitleggen met foto in de hoop op mensen met kennis die me kunnen helpen.
    ( de begrenzer heb ik laten aanleggen bij een scooter dealer )
    ze zeggen het werkt maar het werkt dus niet en geen zin meer om elkekeer
    naar hun te rijden om telaten kijken want komt totaal niks uit...

    dit is hoe het zit:

    [Ir]http://i39.tinypic.com/309neyo.jpg[/Ir]

    en ik zelf denk dat die guppys doen of ze het weten maar het niet weten .
    is ie zo goed aangesloten de dmp ?

    ik zelf denk dat het zo hoordt:

    paars = schakelaar
    geel = dmp begrenzer
    roode draad onder bij blauwe pijl gaat naar de CDI zit aan groen/wit draad
    die groen/wit draad loopt door naar blauw/wit bij andere pijl zie roze
    Ik denk dat ie verkeerd is aangesloten en dat die rode draad bij die 2de pijl boven moet bij blauw / wit dus.

    zo als het nu zit kan ik schakelen wat ik wil hij blijft 30 rijden dacht schakelaar is stuk dat blijkt dus niet !

    als ik roze deel los koppel gaat ie 70 !!
    dus voor duidelijkheid roze gekoppeld is 30 roze los is 70 !
    ik denk dus dat rode draad bij onder pijl naar boven pijl moet ?
    Hoop dat iemand weet hoe dit zit HELP O-)

    [Ir]http://i44.tinypic.com/210efe0.jpg[/Ir]
     
    #228
    Last edited by a moderator: 1 May 2010
  11. Vincent-Aerox

    Vincent-Aerox Scooterloos

    Joined:
    2 February 2009
    Messages:
    2,093
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Doe geen moeite verder....

    SNORtuning is hier VERBODEN!
     
    #229
  12. sparx

    sparx New Member

    Joined:
    20 October 2009
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    eb

    hey,
    ik heb ook een eurobegrenzer,
    hij werkte eerst perfect,
    maar sinds kort niet goed meer...
    als ik hem aan zet, dus het pinnetje eruit trek,
    valt mijn scooter uit, en start hij ook niet meer,
    weet iemand hoe dit komt?
    ik heb mijn sproeier maat van 70 naar 74 gedaan,
    en mijn carb afgesteld... ik denk niet dat het hier aan zou moeten liggen?
    gr,
     
    #230
  13. Justino

    Justino New Member

    Joined:
    6 June 2010
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Probleempje

    Hallo allemaal,

    Ik heb een vraagje, want ik kom er zelf niet uit
    Ik heb hier thuis mijn Hyosung Rush ( geen challanger, maar de gewone )
    staan, die ongeveer 80 km/h gaat.
    MAar ik wil er een Led Begrensertje op maken zodat ik m met een knopje om kan zetten naar max. 50 km/h of 45 km/h
    Maar overal waar ik kijk moet ik m op mn CDI aansluiten, Alleen is het probleem dat ik geen CDI erin heb zitten :S
    Of zit die er standaard in, en heb ik t gewoon helemaal fout.
    Een van mijn vrienden heeft een Rush Challanger, en een mooi begrensertje erop. omdat hij een CDI heeft.
    Maar kweet niet of mij dat gaat lukken

    Alvast Bedankt 9||6,
    Met Vriendelijke Groeten, Justino

    PS: sorry dat het een beetje een rommeltje verhaal is :S
     
    #231
  14. Lodewijk

    Lodewijk ok

    Joined:
    12 August 2007
    Messages:
    5,400
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Elke scooter heeft wel een CDI, volg de kabel van je bougie naar je bobine, en dan door naar je CDI. Soms zitten bobine en CDI in 1 kastje verwerkt.
     
    #232
  15. killerboy1994

    killerboy1994 New Member

    Joined:
    8 February 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    bettella remcode begrenzer doet raar

    Ik heb zopas een bettella remcode begrenzer aangeschaft. Ik hbe hem aangesloten. de code werkt perfect om hem aan en uit te schakelen maar als hij aanstaan(dus motor is begrensd) dan geef ik vol gas maar kom niet vooruit. Ik hoor ook precies een piepend geluid. Ik heb al met de stelschroef van de begrenzer gespeelt maar deze maakt geen verschil. Mijn brommer is een booster spirit 2004 50cc met vario eruit en leovince rr pijp. hy gaat zo n 65/75 km/h. Iemand een idee wat het kan zijn
     
    #233
  16. spNk

    spNk Livin' Loud

    Joined:
    28 March 2006
    Messages:
    5,986
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    36
    Blijven draaien, is heel nauwkeurig.
     
    #234
  17. somnio

    somnio Ome Joop

    Joined:
    1 October 2009
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ik heb zelf een euro begrenzer en ben er zelf wel redelijk over te spreken.
    Echter is er wel een nadeel : je kan hem niet afstellen als je niet handig met electra bent.

    Heb hem zelf achter de speed nut zitten bij de z kap dus als je de jackplug eruit trekt zie je eigenlijk niets :)
     
    #235
  18. MAFKEES0313

    MAFKEES0313 New Member

    Joined:
    11 March 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    hallo,

    ik heb vorige week een aerox uit 2006 gekocht.
    nadat ik hem gister uit elkaar haalde bleek er dit in mijn buitenkap te zitten
    is dit een eurobegrenzer, hij zit in ieder geval aangesloten op de CDI.
    kan ik dit er beter afhalen of lekker laten zitten?
     

    Attached Files:

    #236
  19. Gl&

    Gl& Member

    Joined:
    3 July 2011
    Messages:
    261
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ziet er idd uit als een eurobegrenzer. Je kan hem gewoon laten zitten, als het je stoort kan je hem er af halen.
    Wel zorgen dat je signaaldraad goed blijft geleiden en nergens kortsluiting kan maken.
     
    #237
  20. Edderr

    Edderr New Member

    Joined:
    24 March 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hallo,

    Ik heb een magneetbegrenzer gekocht voor mn zip 4T en ben bezig om dat ding te installeren, maar ik krijg geen verschil. Ik heb hem helemaal aangesloten zoals in de beschrijving staat en heb het doorgemeten en er loop 12V doorheen, dus dat kan het probleem niet zijn. De plusdraad heb ik van de witte draad in het contact afgetapt en de massadraad op het frame. De blauwe draad heb ik aangesloten op de pickup draad die van de cdi naar de ontsteking loopt. Nu zou dit ding toch moeten werken?

    Ik heb ongeveer al 6000 keer dat stelschroefje aan de achterkant linksom gedraaid, maar hij blijft op topsnelheid lopen.

    Ik weet nu niet meer wat ik verder kan doen, iemand suggesties??
     
    #238
  21. SuperNerDos

    SuperNerDos New Member

    Joined:
    9 November 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    De nieuwe euro begrenzer

    Hallo allemaal,

    Afgelopen zaterdag heb ik een mailtje ontvangen van Euro begrenzers dat ze nu eindelijk een Euro begrenzer voor [FONT=&quot]Kymco & Sym & Peugeot 4T hebben! Deze begrenzer is wel 85 euro en voordat ik deze begrenzer aanschaf ben ik benieuwd of er mensen zijn die deze begrenzer al uitgeprobeerd hebben.

    Iemand al ervaring met de nieuwe euro begrenzer van 85 euro?
    [/FONT]
     
    #239
  22. Deamsky

    Deamsky New Member

    Joined:
    19 March 2014
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    hallo,
    [​IMG] Mer dan dit heb ik niet gekregen. Mis ik iets?
    ik heb deze begrenzer echter heb ik er geen handleiding bij en met internet kom ik niet zo ver.
    ik heb een malaguti phanthom F12 ac

    Wie kan me uitleggen hoe ik de bedrading moet aan leggen? Kan namelijk nergens op internet concreet iets vinde waar mee verder kom.
    groetjes maike
     
    #240
Advertenties - Gesponsorde links (Only for visitors)

Share This Page