Culinaire meningen #3

Vreten wat de pot schaft! En sowieso, die rozijnen zullen niet echt overheersen denks dus echt proeven zal ze, ze niet:)
 
Donderdag uit gegeten bij LN2 (Eindhoven)
Restaurant Van de zoon van de eigenaar van de Lindehof in Nuenen (1ster)
Kwam daarna nog aan tafel.
Schijnbaar zag die aan mij dat ik leerling kok was.
Bood aan om een keer een dag mee te komen snuffelen.
Nog even mee zitten praten, erg aardige kerel.

Helaas heb ik al een leerbedrijf voor komend schooljaar.
Misschien toch nog een sollicitatie sturen of toch wachten tot volgendjaar. Moeilijk.
 
Gisteren uit eten geweest. Vooraf had ik een bisque van kreeft, een romige kreeftensoep. Ik ben echt geen culinaire barbaar, maar dat vond ik echt niet te eten.
 
Donderdag uit gegeten bij LN2 (Eindhoven)
Restaurant Van de zoon van de eigenaar van de Lindehof in Nuenen (1ster)
Kwam daarna nog aan tafel.
Schijnbaar zag die aan mij dat ik leerling kok was.
Bood aan om een keer een dag mee te komen snuffelen.
Nog even mee zitten praten, erg aardige kerel.

Helaas heb ik al een leerbedrijf voor komend schooljaar.
Misschien toch nog een sollicitatie sturen of toch wachten tot volgendjaar. Moeilijk.


LN2 is echt goed. Ryan is ook een geweldige kok. Heb jarenlang bij hem in de klas gezeten en toen was zijn niveau al erg hoog!
 
Ben jij ook kok ?
welke school heb je gedaan ?
Waar werk je nu ?
Mijn chef heeft cursussen samen met zijn vader gedaan.
En waar ik nou leerling ben is iemand die nou bij LN2 werkt ook leerling geweest een tijdje geleden. Dus opzich wel goede reclame.
Ryan heeft het al ver geschopt ;) en dat op zijn 26ste al ;) dan ben je goed bezig.
 
Net een weber pizza steen gekocht voor op de BBQ :)
Binnekort maar is uitproberen.
Normaal bak ik ook al pizza's op de BBQ maar dan gewoon op de ribbels.
 
nu het toch over BBQ gaat..

we BBQ'en hier nogal met veel man, en zijn nog stevige eters ook... dus op huidige bbq gaat dat echt veels te sloom... nou wil ik graag zelf een bbq gaan metselen, iemand tips/voorbeelden voor me?
 
Gisteren wat eten gemaakt (zij) voor wat vrienden. Nav mijn verjaardag.

Tomaten en een mosterdsoep.
Mini spiesjes zalm/dille met citroen/cremfraiche, garnaal met mango/Chili, mozarella/Tom/basilicum en pistou.
Hartige taart met geitenkaas, courgette.
Perzische broden met zdaziki, geitenk/pesto/knofl. & gegrilde groente tapenade.
Pittige & provenciaalse olijven.
Kipsate zonder satesaus en gekruide hamburgertjes.
Toe koffie en bonbons.
 
Back
Top