Culinaire meningen #3

Yes-r
Was dan wel met cheddar en wat andere kazen, ui en wat groene shit er op (volgens mij peterselie en nog wat kruiden).
Mis dan wel het 'vlees' :+ :*, en idd tomatensaus mis ik ook wel.
 
designall.dll
 
jij had nog aardappelen... hier was echt alles op... afgelopen weken kut diensten gedraaid, dus geen tijd om te winkelen... normaal eet ik dan ff bij me ouders, maar die zijn op vakantie... :(
 
Vnvnd bij Haagze sf2 wezen eten @ http://www.screaming-eagle.net/ op Aruba

Wil je er nogmaals ff voor bedanken, was echt top 8)

Goeie calamari gehad, daarna de lobster en als afsluiter die 'soort van appeltaart:#'

Dus mocht r iemand ooit nog op Aruba komen, zeker ff bezoekje brengen!!!!
 
Gister gekookt:


Pasta
zalmmoot met parmaham
Groene asperges
Frisse mayonaise


-Groene asperges in een ovenschaal leggen, peper en zout eroverheen, 5 mins in de oven
-Peper en zout over de zalm en in parmaham rollen, daarna op de asperges en opnieuw 12 minuten in de oven
-pasta koken (in mijn geval penne)
-mayonaise, creme fraiche(?), halve limoen en peper voor over de zalm

Pasta op t bord, asperges erop, zalmmoot daarop en een eetlepel frisse mayo erover.

Klaar in 30minuten en erg lekker al zeg ik 't zelf!
 
Vnvnd bij Haagze sf2 wezen eten @ http://www.screaming-eagle.net/ op Aruba

Wil je er nogmaals ff voor bedanken, was echt top 8)

Goeie calamari gehad, daarna de lobster en als afsluiter die 'soort van appeltaart:#'

Dus mocht r iemand ooit nog op Aruba komen, zeker ff bezoekje brengen!!!!

Als je een keer op Curacao bent kan ik je "bistro le clochard" aanraden. Volgens zichzelf de beste tent van het caribisch gebied hehe, maar absoluut de moeite waard.
 
Vnvnd bij Haagze sf2 wezen eten @ http://www.screaming-eagle.net/ op Aruba

Wil je er nogmaals ff voor bedanken, was echt top 8)

Goeie calamari gehad, daarna de lobster en als afsluiter die 'soort van appeltaart:#'

Dus mocht r iemand ooit nog op Aruba komen, zeker ff bezoekje brengen!!!!

8) ( lees het nu pas.. eindelijk internet :X ) :rolleyes:
Recepturen calarmari op verzoek verkrijgbaar :p

alleen jammer datje geen "cart blanche" aan me gaf :p
nu moest ik me aan dingen houden, anders kreeg je dingen zoals je amuse,
alleen vond je daarvan je eendelever niet zo lekker kreeg ik te horen :X
 
8) ( lees het nu pas.. eindelijk internet :X ) :rolleyes:
Recepturen calarmari op verzoek verkrijgbaar :p

alleen jammer datje geen "cart blanche" aan me gaf :p
nu moest ik me aan dingen houden, anders kreeg je dingen zoals je amuse,
alleen vond je daarvan je eendelever niet zo lekker kreeg ik te horen :X

Haha ja maja geen id wat k dan moest verwachten :#

Ehm, geen id eigenlijk? Vond t ff wennen maar was wel lekker hoor!
Who told you that-:-
 
Haha ja maja geen id wat k dan moest verwachten :#

Ehm, geen id eigenlijk? Vond t ff wennen maar was wel lekker hoor!
Who told you that-:-

geloof mij nou.. alles wat er word gezegd bereikt de keuken :#
en dat is juist het leuke van "cart blanch" je legd je lot in mijn handen :winner:
 
Ik wil morgen kipdrumsticks in de tajine maken, vorige keer ook gedaan met rozijnen ui wat knoflook en kaneel peper en zout erg lekker maar zoek nu een alternatief voor de rozijnen, eet iemand mee die dat niet lekker vind...
 
Back
Top