Yamaha Neo´s Neorox kappen kopen en spuiten

jesse073

Well-Known Member
Hallo!

Ik wil dus een Neorox voorkap en achterkap kopen. Deze dus: http://www.customscooterpartsshop.nl/Webwinkel-Product-3417815/Neorox-SET-2-delig.html

Maar deze wil ik dus in de zelfde kleur gespoten hebben of spuiten in dezelfde kleur van mijn eigen scooter.
Als ik dit laat spuiten hoeveel zal dat ongeveer kosten? En als ik dit zelf wil spuiten hoe kan ik aan deze kleur komen?

Hier een plaatje van de scooter:
neoss.jpg


Alvast bedankt!
 
Advertisement - register to remove this

http://forum.scooterforum.net/forum/f80/alles-over-scooter-spuiten-topic-2-a-136638/

In dit topic kun je veel over spuiten lezen.
Als je het laat doen, verschilt de prijs. Het kan 150,- kosten, het kan ook 350,- kosten, het ligt er maar net aan waar je het laat doen. Waarschijnlijk kun je van het geld wat je er in wilt steken, een 2e hands Neos kopen.

Met spuitbus spuiten moet je gewoon niet doen, tenzij je die lak dan gaat polijsten etc. want normaal gesproken zie je het direct dat het met een spuitbus is gespoten: dat glimt bijna nooit zo goed als goede lak uit een compressor, waardoor het erg goedkoop staat en mensen gelijk denken dat het een beun ding is.

Ik zou die voorkap niet kopen trouwens met die booskijkers, zo'n leuke vervoersscooter als een Neos hoort helemaal niet boos te kijken, toch?
 
Ik heb mijn complete scooter laten spuiten voor 400 euro in een parelmoer kleur.

1 voorkapje zal heus wel meevallen. En in jou geval zou ik hem dus pro laten spuiten. Zal vast wel een spuiter in je omgeving zijn die wat in zijn zwarte uurtje's doet.
 
Back
Top