Omdat ik na 14 dagen door werken morgen een dagje vrij ben.. Heb ik vandaag op het werk alvast wat voorbereidingen gedaan!
Een oud SF.NET voedselverslag
!
Benodigdheden:
300 Gram Bloem,
300 Gram Suiker
300 Gram boter
300 Gram ei ( 6 stuks ongeveer )
4 Gram wiet
( eventueel wat chocolade )
1.
[ir]http://i.imgur.com/jhMdM.jpg[/ir]
Hak de wiet heel fijn. ( hoe fijner hoe beter ) En voeg de wiet samen met de boter, en laat deze langzaam smelten ( op een warme plek, ik gebruik de bovenkant van de oven.. ) En laat deze enkele uren trekken... En zet dan vervolgens de wietboter in de koelkast, zodat deze weer opstijft.
2.
[ir]http://i.imgur.com/DrreO.jpg[/ir]
Voeg de wietboter samen met de suiker en klop deze in een keuken machine wit op!
3.
[ir]http://i.imgur.com/l0rlz.jpg[/ir]
Voeg dan 1 voor 1 de eieren al roeren de toe!
4.
[ir]http://i.imgur.com/SMQsw.jpg[/ir]
En voeg de bloem als laatste toe!
5.
[ir]http://i.imgur.com/1oPfY.jpg[/ir]
Laat dit mengsel nog heel even door draaien.
6.
Smeer ondertusen een cakeblik in met wat boter en bestrooi dit licht met wat bloem.
7.
[ir]http://i.imgur.com/gMsdj.jpg[/ir]
Giet ongeveer de helft van je beslag in het cakeblik. ( Of alles als je geen half chocoladecake wilt, en ga verder naar stap 8.)
7A.
Smelt de chocolade au bain mari ( in een kopje in een pannetje met water ) of door heel kort de magnetron te gebruiken ( maar pas op!! verbrand hem niet!! dan is alles bitter!! )
7B.
[ir]http://i.imgur.com/YDk49.jpg[/ir]
En voeg de chocolade al spatelend toe aan het resterende beslag.
7C.
[ir]http://i.imgur.com/Bki89.jpg[/ir]
En Voeg de chocolade beslag toe aan de andere beslag in de cakevorm.
7D.
[ir]http://i.imgur.com/Pp0Xo.jpg[/ir]
Je heb nu dit ongeveer.
8.
Doe de cake in de oven van 150 Graden zo'n 40 min..
En ga zelf even wat voor je zelf doen...
[ir]http://i.imgur.com/VL7Kd.jpg[/ir]
:X
9.
[ir]http://i.imgur.com/eOBLQ.jpg[/ir]
Als de tijd verstreken is.. Prik er met een sate stokje in om te kijken of de cake goed is! ( er mogen geen stukjes zichtbaar zijn op het stokje.
10. ETEN!!