• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Nieuwe serie Jolly Moto uitlaten

Bas

Administrator
Staff member
#1
keep_calm_jolly.jpg

De mensen van K-Parts zijn naar het mooie Italië geweest om daar naar de fabriek te gaan van Jolly Moto. Hier worden de uitlaten nog handgemaakt en krijg je echt vakmanschap.

Jollymoto is een klein ambachtelijk bedrijf, opgericht in 1978 door Antonio (Tony) Amighetti en zijn vrouw Giuditta Rinaldi. De eerste Jollymoto uitlaat zag het daglicht in 1980, een compleet uitlaatsysteem voor de Suzuki GT380 2 Takt. Met een verleden als goede Enduro rijder en passie voor de racerij was de productie van volle circuit uitlaten een logische stap. In de jaren volgend is Jollymoto zich naast uitlaten voor standaard productiemotoren gaan richten op de racerij. De eerste officiële samenwerking begon in 1981 met het Alpilatte-Team. De daarop volgende jaren zijn er diverse grote titels behaald in zowel de 80cc, 125cc, 250cc en de 500cc klasse. In 1986 kwam Jollymoto`s bekendste uitlaat op de markt. Een uitlaat speciaal voor de beroemde Yamaha RD-500LC 2 Takt welke na alle jaren nog steeds in productie is.

Vandaag de dag produceert Jollymoto zijn uitlaten met de zelfde passie en ambachtelijke karakter als 20 jaar geleden. Door zijn vernieuwde productietechnieken en hoge kwaliteitscontroles is Jollymoto uitgegroeid tot een bekende speler op zowel de Europese als de Amerikaanse markt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Jollymoto voor diverse grote merken de uitlaten produceert. Zo worden bij Jollymoto o.a. de TRT 2Fast4Race, Team Cristofolini, Stage6 R/T en R&D uitlaten in licentie geproduceerd, getest en doorontwikkeld.

Ook op de Nederlandse circuits zijn de Jollymoto uitlaten niet meer weg te denken. Bij zowel de SOBW scooterraces als de NSSC scootersprint competitie worden er elke wedstrijd podiumplekken behaald met Jollymoto uitlaten. Door zijn modulaire opbouw en het gebruik van losse tailringen zijn de Jollymoto uitlaten perfect af te stellen voor alle soorten circuit gebruik. Speciaal voor circuit gebruik zijn de Jollymoto Piaggio uitlaten direct passend op de Polini Torsen WD.

Bij K-Parts.nl vind je de nieuwste serie Jollymoto scooter uitlaten en reserve delen. Eén van de meest populaire Minarelli en Piaggio modellen is de Jollymoto Acceleration uitlaat. Bij K-Parts.nl is de Acceleration serie verkrijgbaar in circuit en drag race uitvoering met verschillende kleuren dempers. Zij hebben een groot assortiment Jollymoto uit voorraad leverbaar. Voor alle Jollymoto uitlaten geldt een gratis verzending. Bovendien levert K-parts.nl je Jollymoto uitlaat razendsnel thuis.

We hebben hieronder de foto's van de nieuwste uitlaten bijgevoegd. Zelf vind ik de nieuwe piaggio acceleration dragrace wel erg mooi uitzien.
 

Attachments

Advertisement - register to remove this

Advertisement - register to remove this