Manuals request ???

Xtreme023

ScooterForum Member.
Bas is al begonnen met het verzamelen van workshopmanuals in zijn resources.
Maar ik heb gemerkt dat een hoop mensen hier problemen of vragen hebben over hun desbetreffende merk scooter brommer quad dirtbike motor whatever...
Welke vaak simpel zijn terug te vinden of te herleiden in een werkplaatshandboek of service manual van hun desbetreffende voertuig.
Ik ga mij nu een heleboel werk op mijn hals halen door aan te bieden dat mensen hier een verzoekje kunnen indienen voor een gebruikshandleiding (owners manual ) of een Service/Workshop manual voor hun merk scooter or whatever....
Dus heb je een handleiding nodig voor een specifiek type of merk brommer scooter motor quad kun je even een verzoekje plaatsen in deze topic.
En ik en de andere harde kern ScooterForum leden gaan er dan alles aan doen om voor jou deze handleidingen te bemachtigen.

Dus wat willen we van jou weten voor wij kunnen gaan zoeken ????

Scooter merk type (eventueel afbeelding altijd welkom)
Het bouwjaar
Motor uitvoering 2takt of 4 takt

Soort handleiding gebruikers of Service/workshop manual.

PS: Wij zijn allemaal doodgewone mensen en hebben allemaal een leven naast dit scooterforum het is dus heel goed mogenlijk dat jullie verzoekjes niet meteen binnen een uur of dag zijn verwezenlijkt maar wij zullen ons uiterste best doen deze verzoeken allemaal te behandelen.
Bij voorbaat dank voor jullie begrip.
 
Advertisement - register to remove this

eurokit

Well-Known Member
Staff member
Hiervoor zouden we een aparte gedeelte moeten maken op het forum.. Om dit in `Quick forum` te laten staan is niet slim en zal naar verloop van tijd dus afzakken naar beneden waar dit topic niet meer gevonden zal worden.. Denk dat we hem verlopig naar het `motorische gedeelte kunnen verplaatsen en dan maken we er een sticky van zodat hij altijd boven aan blijft staan..
 

Bas

Administrator
Staff member
Goed bezig. Sowieso probeer ik vaak inderdaad ook even een manual te zoeken en dan in de resource manager te uploaden als iemand een vraag heeft die zo opgelost kan worden. Vind het alleen nog onhandig dat het in de resource manager niet helemaal duidelijk is dat men op het download knopje moet drukken. Ik maak er voor de duidelijkheid nog een klein linkje bij naar de download in de post (voorbeeld): https://scooterforum.net/resources/beta-ark-ac-lc-2011.56/

Bedankt dat je meehelpt!
 

arkLC

New Member
Scooter merk type: Beta Ark Tribe LC ( LC=Liquid cooled)
Bouwjaar: 2005 / 2006
Motor uitvoering: 2takt
Soort handleiding: Service/workshop manual

Heb zelf al flink gezocht over het internet. Kan helaas alleen de AC (Air cooled) uitvoering vinden, is deze wel exact hetzelfde op de koeling en de temperatuur sensor na?

Alvast bedankt :)
 
Advertisement - register to remove this
Top