euro 95/98

Marvin V

Well-Known Member
heej,

welke benzine kan je het best met std cilinder,yasuni r en 17.5 gebruiken? euro 95/98? ik rij nu met 95

en bij bp hebben ze nu 98 ultimate.. is dat beter of slechter voor je motor?
 
Advertisement - register to remove this

benzine 95/98

heej,
ja voor op de weg maakt t nie egt zo veel uit maar als je gaat sprinten zal ik de benzine aanrade met t hoogste octaangehalte maar voor op de weg is eurie 95 goed zat hor
 
idd , zou gewoon 95 tanken , alleen als je vaak problemen hebt met rommel in de benzine en dus verstoppingen zou je 98 kunnen gaan gebruiken , dus vooral wanneer je de scooter weinig gebruikt.
 
Met orginele cilinder maakt eht idd niet uit. 98 is natuurlijk beter maar jouw scooter heeft dat niet nodig. Voordelen zijn eigenlijk dat 98 schoner is en je scooter rijdt er wat soepeler maar de prijs is een nadeel. Dat merk je niet echt per liter maar op lange termijn scheelt het toch wel. Zou gewoon 95 rijden of je moet hem gewoon een keer vol tanken met 98 en kijken wat jij er van vindt.
 
het gaat om de kwaliteit van de benzine ;) prestaties worden ook niet hoger zomaar , niet eerder dan dat je de kop aanpast op de benzine.

verder kan het zijn dat ie met superplus zuiniger is , maar het is ook weer duurder..
 
Inderdaad of je nou euro 95 of 98 rijd, prestatieverschil zal er niet in zitten. Ook niet dat hij met euro 98 wel goed rijd en met euro 95 niet, dan moet je het toch echt in de afstelling zoeken.

Op den duur als je heel heel veel kilometers maakt, zul je wel slijtage verschil zien als je euro 95 of 98 rijd.
 
Back
Top