New profile posts

Hello,
Gretings from Croatia.
I just registered to this forum becasue here in Croatia noone know how to adjust sym euro 4 scooters properly.
I am fighting war with my dealer.
I want to try it myself . Do you maybe find right tool/cables and software.
I cant find Deuss software enywhere to download. I wrote few emails toDellorto but they dont answering at all.
Many thanks,
Kind Regards,
Boris
Goede middag bij mijn scooter doet de verlichting het niet het is een thurbo rg 50 accu laat bij remlicht doet het en ook de knipperlichten start Electric alleen geen verlichting
Broos
Broos
Controleer de zekeringen en de lamp zelf.
Cipher
Cipher
Je weet dat de motor moet lopen voor verlichting?
Remlicht en knipperlichten gaan vanaf de accu, de koplampen niet. Die krijgen spanning van de lichtspoel via de spanningsverdeler, en zijn doorgaans niet gezekerd.
  • Like
Reactions: Broos
T
Thurbo
Ja moter loopt maar dan geen verlichting voor en achter lampen vernieuwt geen verlichting
Jo man ik heb Piaggio NRG, is hetzelfde als jouw Typhoon, heb precies hetzelfde man. Mijn rollen zijn zwaarder alleen 7,5gram. Verder origineel alles, wel SitoPlus ontgrenst. Rijdt op teller 100. Alleen begint pas te trekken na 40/50 km/u Ik denk dat ze dat allemaal doen man. Je zou nog lichtere rollen kunnen proberen maar dan heb je geen topsnelheid meer.
Ik heb een piaggio zip iget en heb daar een Malossi ecu opgezet, alleen hij deed het altijd en nu geeft hij altijd een egine storing aan. ook als ik rij en ook wannee ik hem aan en uit doe. weet iemand hier het probleem van?
op mijn zip 2000 4t werkt de koplamp niet helemaal goed want hij schijnt alleen als ik het grote licht aanzet wat moet ik dan doen?
D
Deleted member 68514
Gaat je klein licht elke keer kapot (dimlicht)
Leuk om te zien dat het forum nog online is, en jij hier in 2015 ook nog even bent geweest.
hallo,
Ik ben bezig om een oude aprilia amico weer op te bouwen. Nou ben ik al heel ver en hoeft alleen het blok nog afgesteld te worden. Hij loopt wel maar alleen met de choke open en op hele hoge toeren. en als ik dan gas geeft lijkt het wel of die verzuipt. Als ik de choke dan weer langzaam uitzet valt ie ineens uit. Ik weet niet hoe ik dit verhelp dus heeft een van jullie toevallig een idee??
0
0118Minarelli
Klinkt als valse lucht... Maar is de Sproeier 100% schoon? Amico benzine tank kan roesten die is niet van plastic, en eventueel als die scooter lang stil staat kan de binnenkant/coating van de tank ook loslaten/vergaan.. Dus nogmaals even controleren.
Valse lucht kan je ook controleren dmv lekkage zien; vettigheid
Met remmenreiniger controleren of de motor reageert wanneer je ergens op spuit als de motor draait.
Mijn rollen van een Peugeot Kisbee 110 cc, zijn versleten. Weet iemand welke gewicht en of type ik moet bestellen? Ik woon in Breda.
Weet je iemand die ze voor mij kan vervangen in de buurt van Breda?

Groet Frank.
P
Patrick_bmx2000
Frank heb je de vario er al uit?
Je moet dezelfde kleur bestellen en dan moet dat eerst.
Top