Vivacity opvoeren

Yakie

New Member
Hoi heb een Peugeot vivacity uit 2007.rijd nu ongeveer 60.de varioring is eruit en de uitlaat is origineel .zou graag willen dat hij ongeveer 80loopt .met originele uitlaat .wat kan ik t beste veranderen .bedankt alvast
 
Advertisement - register to remove this

eurokit

Broem Broem Pff Pff
In die latere blokjes zitten allemaal een kortere vertanding in, zodat die bij 60km op de teller al bijna begint te gieren.

Als je er een vertandingset erin zet van een speedight 1 / 2 LC zal die 80km/u op de teller wel kunnen halen.

Alleen trekkracht word wel iets minder, maar het blok loopt dan een stuk rustiger.

Anders zit je al heel snel vast en heb je een snellere cilinder nodig zoals een Dr50 of zo. Die halen 90 op de teller zeker wel.
 

eurokit

Broem Broem Pff Pff
Nee. Een grotere carbuteur heeft echt alleen zin als de setup er naar is.. Of te wel er moeten wel onderdelen onder zitten die extra `voeding` kan gebruiken.. Het heeft vooral nut op veel snellere cilinders.. En daar hoort een originele cilinder niet echt bij..
Zo met standaard uitlaat werkt het gewoon op ze best met de originele carburateur.
 

Enterprise

Active Member
Wat voor Vario heb je? Een Malossi vario loopt tegenover een standaard Vario ietsje beter qua trekkracht en snelheid. Veel is het niet maar wel iets. Het word echt je cillinder vervangen voor een snellere/grotere of een snelle uitlaat.
 

eurokit

Broem Broem Pff Pff
Hallo ik ben carter en ben nieuw hier ik heb een peugeot speedfight 1 en wilde weten hoe ik me carter inlaat perfect maak en of ik een gedeelte van cilinderhemd en zuigerhemd kan weghalen

Dat mag je vriendelijk lekker doen om je eigen topic te starten i.p.v die van een ander te kapen.
Topic opgeschoont.
 
Advertisement - register to remove this
Similar threads

Top