Vespa LX50 4t elektrische en kickstart probleem

Seydo

New Member
Hallo allemaal!

Ik heb problemen met mijn Vespa LX50 4t. Hij start erg moeizaam. Wanneer ik het aan het kicken ben dan start hij na een keer of 15 gekickt te hebben en elektrisch starten lukt ook (bijna) niet. Wanneer ik een volle accu lukt het soms, maar dan verbruikt hij ook al het energie.

Het probleem deed zich voor, nadat ik de rollertjes heb vervangen. Geen idee waar het probleem aan ligt. Inmiddels heb ik al een aantal onderdelen vervangen: (1) de starttandwiel (een tweedehandse, maar de tandjes zagen er goed uit); de bendix. Verder zijn de kleppen gesteld, nieuwe bougie en cdi, nieuwe bobine en de carburateur is ook verschoond.

heeft iemand van jullie hier ervaring mee? What should I do?
 
Advertisement - register to remove this

Seydo

New Member
Hey! Kleppen zijn 3 weken geleden gesteld. Daarvoor waren ze niet gesteld en toen startte hij ook niet. Misschien dat ze niet goed gesteld zijn bedoel je?
 

Enterprise

Well-Known Member
Ik zou eerst eens naar de klep speling kijken. De overbrenging kan naar mijn mening nooit slecht starten veroorzaken, tenzij de kickstarter niet aangrijpt. Aangezien elektrisch ook moeilijk gaat ga ik daar dus niet van uit.
 
Advertisement - register to remove this

Similar threads

Top