Start slecht op electrische start

DenZil

Motorhispania RYZ SM
Motorhispania RYZ SM (ja het is een schakel, ik weet het. maar electro is electro toch?) start slecht electrisch, als ik hem aanloop doet ie het in een keer, klein duwtje vooruit is altijd wel voldoende (<1m), maar electrisch is het kut met peren.


Accu is bar slecht (oorzaak?), cillinder/zuiger is allemaal origineel voor zover ik weet.


Setup:
Ori. gietijzeren cillinder (25mm uitlaat gat).
Echte Dellorto 17.5
Ori. membraan zonder stuffer.
Metrakit RK uitlaat voor aprilia rs/yamaha tzr. is gemodificeerd.
Ori. luchtfilter.

Dit doet ie al sinds ik de brommer heb, en ik heb de brommer gekocht met een slechte accu.
 
Advertisement - register to remove this

dion079

New Member
Je geeft zelf al aan dat het een slechte accu is.
Test het met een andere accu van een vriend ofzo en dan weet je genoeg.
Of je kan de accu op een booster zetten maar dit wil ook niet altijd helpen.
 

DenZil

Motorhispania RYZ SM
Je geeft zelf al aan dat het een slechte accu is.
Test het met een andere accu van een vriend ofzo en dan weet je genoeg.
Of je kan de accu op een booster zetten maar dit wil ook niet altijd helpen.
joo, bedankt voor je reactie, ik zal straks even een accu kopen.
 

DenZil

Motorhispania RYZ SM
Nieuwe accu gehaald, het is al een stuk beter. nu start ie tenminste op de accu, hij heeft wel bijna een seconde nodig ofzo, maar daar kan ik mee leven.

bedankt :) .
 
Advertisement - register to remove this

Similar threads

Top