SBO Sprints - 2010

Status
Not open for further replies.
#1
Beste SBO sprinters,

2010... weer een nieuw jaar, nieuw seizoen. Ondertussen alweer het vijfde jaar op een rij. Halleluja!

Afgelopen seizoen is met z'n ups en downs verlopen. Vele geweldige momenten, ook wat minder leuke situaties... maar uiteindelijk fun en scooters, daar gaan we voor!

Aan het einde van 2009 was een hoop onrust te merken, maar door het initiatief van een volledig nieuw bestuur, vele rijders en onwankelbaar support heeft de SBO een heel nieuw perspectief gekregen! Dat hebben velen van jullie wellicht al gemerkt met het inschrijven...

De hele website is achter de schermen veranderd. Ingeschreven? Dan heb je ook een login voor de website en kan je de status volgen van je betaling ed, maar ook andere dingen zijn daar te vinden in de loop van het seizoen. Afgelopen weken/maanden een mailtje gezonden? Zal je wellicht ook gemerkt hebben dat alles zo vlot en snel mogelijk wordt beantwoord en/of verwerkt !
Kortom, dankzij Kees is alles de ge-automatiseerde weg in gegaan! Lekker snel en inzichtelijke verwerking van de administratie maakt het voor ons achter de schermen veel makkelijker en kunnen we dus doelgericht werken aan de voorbereidingen voor 2010.

Zoals jullie wellicht gezien hebben is de kalender voor de SBO racewedstrijden nu bijna rond, maar waarom is de sprintkalender nog niet volledig online?
De mogelijk data voor circuits zijn vaak afhankelijk van ook andere wedstrijdkalenders, daar moeten we voornamelijk op wachten, dan kunnen de sprints 'ingevuld' worden. Daarnaast is de procedure voor vergunningaanvragen een ontzettend (soms weken/maandenlang) slaapverwekkende tijd. De kalender is al wel flink gevuld (8 wedstrijden en als reserve nog een aantal opties) alleen nog lopende wat betreft de definitieve bevestiging.

Ondertussen zijn weer een aantal rijders de schuur in gedoken voor de bouw van een nieuwe of vernieuwde machine. Keep us posted met leuke pics op het forum!

Wanneer er data bevestigd zijn worden deze meteen geupdate op de website en ook meer veranderingen binnen de SBO zullen steeds beter te merken zijn met de administratie en op de wedstrijddagen zelf.

Wij zijn iig flink bezig aan seizoen 2010... !

Wat we wel vragen is voor rijders die komend seizoen aan de start willen staan om ze snel mogelijk volledig in te schrijven, zodat de administratie vlot kan verlopen en we de prioriteit op de voorbereidingen voor de wedstrijden kunnen leggen en niet op de verwerking van (late) inschrijvers ! Een voordeel voor jullie... en voor ons... !

Greetz,
SBO Crew
 
Advertisement - register to remove this

Status
Not open for further replies.
Advertisement - register to remove this
Top