SBO Sprints 09 - Slapgeouwehoertopic #28

Status
Not open for further replies.
Advertisement - register to remove this

Elias'197

Uuuhhh.. Tjoenen?
#3
@ Kees: Ik wil best komen helpen met een carbon frame te bouwen in ruil voor een paar carboneer ( je begrijpt me wel :* ) lesjes :W!
 

kees

38.8KG 22.2HP 6.83s
#4
Ik moet wel een mal hebben van een frame o.i.d. :p maar ik zou met Raymond Djkstra een frame bouwen, alleen hoor niet veel van hem meer..
 

kees

38.8KG 22.2HP 6.83s
#13
Haha, pff en ik maar sponsoren :D Volgende sprint plak ik zoveel stickers op je scooter dat je het carbon niet meer eens ziet en het gewichtsvoordeel er al weer af is :D!
 

Misha

Sorry sensor
#18
Oké, nu heb ik alles gezien:
Ik kom net thuis van mijn werk af, ligt er ineens een brief voor mij van de politie. Inhoud? Kopie van boete van september vorig jaar voor het niet dragen van een helm, en een contract met volledige persoonsgegevens van de agent (naam, woonplaats, salaris, rang, aantal werkuren, aantal vakantiedagen e.d.) die mij de boete heeft uitgeschreven.
Vlak nadat het gebeurd was, heb ik een bezwaarschrift gestuurd, en dat is hun antwoord erop, in de zin van dat het terecht was.
Ik zou maar een "smooth criminal" zijn, dan moet je vooral dat soort dingen naar mij opsturen. Beetje erg privacy-schending.
 
Status
Not open for further replies.
Advertisement - register to remove this
Top