SBO Races - 2010

Status
Not open for further replies.

Razma

New Member
Beste SBO racers...

Beetje officieele intro, maar zo is dit topic verder niet bedoeld. Ik wil er ook geen discussietopic van maken of wat ook. Gewoon een toelichting op de situatie en de planning voor komend seizoen... !

Dat 2009 geen happy jaar was, dat weten we nu ondertussen al wel... 2010 wordt echter een volledige doorstart. Met de huidige opbouw van positieve initiatieven, heel veel mental support en prima vooruitgang rekenen we nu ook op jullie om dit over te nemen, lekker de schuur weer in te kruipen en vol positief gerichte energie uit te kijken naar komend seizoen...

... want dat is wat we uiteindelijk weer gaan doen: racen, sprinten en veel fun hebben O-)
Dat doen wij niet alleen als crew, jullie niet alleen als rijders, maar als groep samen...

Wellicht hebben jullie al wel veel van de veranderingen gemerkt (of niet?), maar even wat dingen op een rijtje..
* Emails worden snel beantwoord (we proberen zelfs binnen 24u, muv technische vragen of andere problemen).
* Uitbreiding van de volledige website :
- Werkende login voor alle rijders met volledig profiel en informatie. Zelf adreswijzigingen doorvoeren, mails lezen, status inschrijving bekijken ed. Kortom, een echt begin van een volledige automatisering!
- Nieuw mailingsysteem via de website en administratief een volledig nieuwe basis wat de inschrijvingen heel wat overzichtelijker/inzichtelijker maakt.
- Overzicht ingeschreven rijders nu ook per klasse
- Uitbreiding informatie bij de kalender met foto's, contactinfo, trainingsmogelijkheden ed.
etc...
* Open communicatie en stemmingsronde ivm nieuwe reglementen voor de Pitbike -10pk klasse maw een vernieuwde klasse opzet
* Organisatie van een introductiedag voor de start van het seizoen. Niet alleen voor de SBO Racers, maar ook de SBO Sprinters.


... Maar er zijn nog veel meer dingen in verwerking :
- Er is een volledige webshop online voor Stage6 Cup rijders. Iedereen ingeschreven en betaald krijgt een eigen login hiervoor waar S6 basisonderdelen voor de Cup tegen mooie prijzen aangekocht kunnen worden. Een initiatief vanuit Stage6 !
- Een geweldig initiatief voor opstappende pitbikers of mensen die willen kennismaken is ongoing. Meer daarover als alles concreet is.
- Twee wedstrijden samen met 2Race België. Dit zal het eerste weekend zijn met Lelystad en het Spa weekend. De opzet is simpel: samenvoeging van een aantal klassen en dus lekker gevulde startgrids, internationale uitwisseling, maar uiteraard wordt het eigen klassement behouden en met de indeling is rekening gehouden met niveau van de klassen, al hebben we ook gekeken naar rijtijd ed. Deze wedstrijddagen zijn niet voor de pocketbikes van 2Race, deze rijden een dag eerder, bij de trainingsmogelijkheden.
- Ook het bacoteam wordt nu samengesteld voor het seizoen.
- Afsluiting van het seizoen met een weekend waarbij er open mogelijkheden zijn voor kennismaking voor nieuwe rijders, de Daddy's race, een endurance of andere ideeën die jullie kunnen aanbrengen.

Dit is echter maar een deel van alle kleine dingen die nu geregeld worden, de rest zal in de loop naar de eerste wedstrijd van het seizoen bekend gemaakt worden of gewoon geïntegreerd worden in de voorbereidingen of de wedstrijddagen zelf.

Ook de kalender is nu (bijna) compleet. Alleen de definitieve datum van Veldhoven zal nog toegevoegd worden. Geen 8 wedstrijden dus, maar totaal 9 !

Afgelopen maanden hebben we echt volop steun gehad van heel veel mensen. Dit hebben we omgezet in actie en verbetering op vele vlakken. Deze mensen zullen zich prima aangesproken voelen nu en wil ik bij deze oprecht bedanken voor alle support, het vertrouwen en de energie om met een open visie naar de start van seizoen 2010 uit te kijken !

... nu jullie... ! :winner:

Greetz,
Inne
 
Advertisement - register to remove this

Status
Not open for further replies.
Advertisement - register to remove this
Top