Problemen met elektrisch

jordywiering

Well-Known Member
Hallo,

Ik heb een Gilera runner rst alleen doen mijn knipper lichten, remlicht en elektrische start het niet.. nou deed mijn normale licht het nog maar die is er inmiddels ook mee opgehouden(heb alleen nog groot licht), iemand een idee wat dit zou kunnen zijn ?
 
Advertisement - register to remove this

Floris van bommelstijn

Boris the blade
Heb je wel stroom in je accu?

Stroom in je accu ???

@ de TS, accu overleden of houdt geen pep meer vast en de duplo voorlamp is gewoon stuk...
Spiraal voor normale en/of dimverlichting is gesprongen.
Dit is normaal en kan wel eens gebeuren....
Accu kan gewoonweg oud zijn en houdt de pep niet lang genoeg meer vast.

Anderzijds kan de laadspanning afwijken i.v.m. een kapotte spanningsregelaar.
In beide gevallen kan men dit makkelijk controleren door simpelweg een multimeter te hanteren.
 
Last edited:

Sparky

Well-Known Member
De claxon en je remlicht zal het ook wel niet doen veronderstel ik.
Beginnen met de zekering, deze zal waarschijnlijk wel doorgesmolten zijn.
Het probleem met je koplamp is inderdaad, zoals Floris reeds opmerkte, een defect Duplolampje.

Is de zekering heel, dan zit er inderdaad niks anders op dan het hanteren van de multimeter.
 

jordywiering

Well-Known Member
Dank voor de reacties, ik heb net 2 dagen een accu er in zitten dus denk niet dat die leeg is, zal straks eens even wat van de oplossingen hier proberen.
 

jordywiering

Well-Known Member
De claxon en je remlicht zal het ook wel niet doen veronderstel ik.
Beginnen met de zekering, deze zal waarschijnlijk wel doorgesmolten zijn.
Het probleem met je koplamp is inderdaad, zoals Floris reeds opmerkte, een defect Duplolampje.

Is de zekering heel, dan zit er inderdaad niks anders op dan het hanteren van de multimeter.
Remlicht werkt inderdaad ook niet, de claxon die doet het wel
 
Top