Piaggio Zip 4t langzaam/opvoeren

#1
Hallo,

Na een nieuwe CDI(grijze Ducati cdi) in mijn brommer te hebben gedaan rijdt deze maar 55/56. Iemand enig idee waar dit aan kan liggen, en wat ik er aan kan doen om heb 60-65 te laten lopen?
De vario ringen zijn eruit.

Groeten
 
Advertisement - register to remove this

#5
Momenteel de standaard rollen erin zitten voor brom. Heb net gekeken maar geel is begrensd en grijs zou dat niet moeten zijn. dan zal het geen zin hebben om deze grijze in te zagen toch>?
 

eurokit

Well-Known Member
Staff member
#8
Ik heb deze erbij gekregen omdat hij niet liep zoals ze beloofd hadden bij e dealer, ik heb nog een normale liggen waar die 45/50 mee gaat, is t een optie om deze in te zagen? Is dat hetzelfde effect als een gele kopen?
Ik heb hier ook wel een mening voor klaar..

Ik rijd zelf ook een piaggio scooter met dezelfde cdi units..

Raad je aan om nooit de cdi in te zagen, het is nogal zonder van de moeite.. Je kan beter dan gewoon een met een gele stekker monteren.. Want wil je ooit terug naar 45 / 50 voor welke reden dan ook (stel bij een wok) dan kan je dus weer een nieuwe originele cdi gaan kopen..
Ik snap ook niet waarom mensen dat ding gaat inzagen.. Ten eerste lijkt het goedkoper, maar je kan er technische storingen mee krijgen wat je niet wilt, en daarna ben je gewoon duurder uit als je de cdi weer origineel moet hebben en je dus een nieuwe originele in de winkel weer moet kopen a 40 - 50 euro..


@ThomasR9 Merk je bij de grijze cdi dat je meer power hebt dan met de originele langfang kokusan? En had je wel de hoofd sproeier aangepast? Deze moet 2-4 maten groter..
Anders is het niet zo goed voor de langdurigheid van je motor.
 
Last edited:
Advertisement - register to remove this
Top