mmmm??

HelmondWallaroo

Well-Known Member
Sinds dat ik een ninja heb loopt mn wallaroo niet helemaal maar strak.
Dus ik dacht ff afstellen, ik heb veel sproeiers geprobeerd, ik heb nieuw filterelement gekocht, maar als ik gas geef lijkt het net of hij verzuipt, ook als ik filter loshaal. Dan komt er zelf een nevel van benzine uit de carb.(alleen als ik gas geef) Dus iik weet nu niet meer wat ik moet doen?


S_07b2100.jpg

Gat waar je op kijkt(luchtkant)nevelt benzine uit.
 
Advertisement - register to remove this

melf #50

Well-Known Member
wat is volgens jou verzuipen? een scooter die verzuipt loopt namelijk niet meer.. dat er mengsel achteruit komt is normaal.

als je brommer teveel krijgt gaat ie gewoon sputteren maar gaat niet uit of houdt niet overdreven in als je gas geeft.

ik denk eerder dat de brommer juist te weinig krijgt...

verder zul je de vario etc. ook moeten afstellen..
 

HelmondWallaroo

Well-Known Member
Hij loopt wel, maar als ik snel gas geef valt hij uit, ik heb nu sproeier maat 70, ik heb gehad 78 en 82 en bij 82 had hij ook als ik snel gas gaf dat hij uitviel.Dus ik moet rond de 84 a 86 proberen?
 

BB-Tuning

beunhaas
nou jah verzuipen is dat niet echt denk dat je het beter een soort van 'bwoaap' kan noemen (zo gaat het bij mij meestal tenminste). dus even goed je carburateur afstellen (sproeier,luchtschroef controleren etc) en natuurlijk zorgen dat alles goed schoon is en nergens valse lucht trekt.
 

Batus

JOw
Stel je lucht-benzine verhouding af en kijk eens naar je bougie welke kleur, eventueel ook gewoon nieuw bougie'tje kopen is niet zo duur
 
Advertisement - register to remove this
Top