Link directory

Bas

Administrator
Staff member
#1
Gezien dat we Scootertuning.net binnenkort echt offline gaan halen zijn we druk bezig om bepaalde functionaliteiten van de oude site op Scooterforum.net te realiseren. We hebben vanaf heden de mogelijkheid om links te plaatsen op het forum.

Je vindt het in de navigatiebar onder: Directory

De grootste verbetering is dat nu gebruikers zelf eenvoudig ook links mogen toevoegen en ook korte informatie over de website kunnen plaatsen. Er kunnen reacties of ervaringen (bijvoorbeeld van webshops) worden achtergelaten. De eigenaar van de webshop heeft ook de mogelijkheid om zijn "link" te claimen en de link bij te houden.
We hebben al een flink aantal categorieen aangemaakt waar men links kan toevoegen. Voel je dus vrij om links te plaatsen, of het nou naar je persoonlijke facebookpagina is of naar een merk/winkel/bedrijf wat relevant is voor scooters :)

Een klein voorbeeld hoe zoiets eruit kan zien:
Screenshot 2014-05-02 11.45.27.png

Ik hoop dat jullie het een leuke functie vinden en dat het in de toekomst gebruikt kan worden om webshops en ervaringen met winkels makkelijk te kunnen delen. Heb je suggesties, verbeteringen of opmerkingen laat het weten :)
 
Advertisement - register to remove this

Advertisement - register to remove this
Top