Lifan E3 E-Scooter

Dejayhh

New Member
Hallo mensen,

Mijn naam is Derk-Jan Kaptein. Woonachtig in Middelburg (Zeeland). Ik ben een onderneming gestart in het verhuren van Elektrische scooters. Nou heb ik zelf gekozen voor de Lifan E3 (snor scooter) met een Bosch aandrijving. Hier wou ik graag een review over kwijt.

Info over de Lifan :

Een zeer wenbaar scootertje. Gedreven door een Bosch motor met 3 standen qua accelereren. Voorzien van 2 schokbrekers achter voor optimaal comfort en een digitaal dashboard waar je alles kan bijhouden en zelfs 5 verschillende kleurtjes welke jij het mooiste vind.

Actieradius : Afhankelijk van je rij gedrag en welke stand je de scooter hebt staan. Met stand 3 ben je als een speer weg bij het stoplicht wat ideaal is. Maar je actieradius gaat er wel flink van achteruit. Gemiddeld rijden de scooters op een volle accu 70 a 75 km. Ik pak een gemiddelde van 65 bij klanten aangezien belast gewicht kan verschillen.

Oplaad duur en accu prestatie :

Bij aanschaf krijg je 2 jaar garantie op de scooter en 1 jaar garantie op de accu. Zo heb ik ook een review gelezen van een persoon uit Milaan die er 20.000 km mee heeft gereden en de accu met 10% verzwakt is wat in mijn ogen vrij netjes is. Het laden duurt zo'n 6 uur. Ik laad de scooters overnacht op zodat ze de volgende dag weer vol zijn om mee te geven aan klanten.

Slot :

Mocht jij opzoek zijn naar een praktisch en kwalitatief goed scootertje? Dan raad ik zeker een E3 aan. Ze rijden heel soepel (Vergelijkbaar met een Zip 2000). Actieradius is een dikke prima mocht je veel in de buurt rijden.

Ik hoop voldoende informatie vermeld te hebben en mocht iemand ooit in de buurt zijn van Middelburg en een rondje willen toeren dan ben je van harte welkom! Ik ben te vinden op : www.scoot-tour.nl

Met vriendelijke groet,

Derk-Jan.

zk6L3Kb%TxSkmbWep5c7gA.jpg
 
Advertisement - register to remove this

simsa

Active Member
Leuke review! Hopelijk heb je een soort van screening die je doet bij je klanten vóór verhuur. Want als ik toch filmpjes zie van hoe er mee om gegaan wordt vind ik dat erg jammer.
Zeer gave look ook!
 
Last edited:
Advertisement - register to remove this

Similar threads

Top