Honda zoomer houdt in

Hondazoomer

New Member
Hallo allemaal,
Ik heb een Honda zoomer uit 2006 met injectie. Blokje is helemaal standaard maar bij vol gas stikt hij. Na enkele seconde vol gas te houden gaat ie soms wel, maar niet altijd. Weet iemand wat dit kan zijn en hoe het is op te lossen. Ik ben zelf best handig dus als iemand iets weet hoor ik het graag
 
Advertisement - register to remove this

Sparky

Active Member
Het is een wilde gok maar de ECU (centrale computer voor de aansturing van de ontsteking en de inspuiting) is afhankelijk van goede signalen van diverse sensoren.
Het kan dus een slecht contact, oxidevorming of zelfs een breuk zijn in de bedrading van 1 van deze sensoren of connectoren.

Ik zou beginnen met het losnemen van de stekker op de ECU zelf en deze een paar keren in elkaar steken en verbreken en indien nodig schoonmaken.
Zo wrijven de contacten van de stekker weer eens goed over elkaar waardoor ze elkaar poljsten en het eventuele slechte contact vaak verdwijnt.
 

Hondazoomer

New Member
de ECU en de hele draadboom is 2 maanden geleden vervangen en hij heeft t altijd al gehad. Bedankt voor je antwoord maar ik denk niet dat dat het is
 
Advertisement - register to remove this
Top