Het grote voetbaltopic #16

Status
Not open for further replies.
Pure waanzin. Kijk al uit naar Barcelona - Chelsea over twee weken. Komen nog hele mooie wedstrijden.
 
'United zwicht voor Ronaldo-bod Real'

De grootste transfer aller tijden met Cristiano Ronaldo in de hoofdrol is weer een stuk dichterbij. Engelse media schrijven dat Manchester United is gezwicht voor een mega-aanbieding van Real Madrid.
Het is geen geheim dat Ronaldo de wens koestert om voor Real te spelen. Daarom kan Manchester United de transfer niet langer blokkeren, schrijft The Daily Mail.


Het Engelse dagblad schrijft dat beide clubs een akkoord hebben bereikt over een transfersom van ongeveer 87 miljoen euro. Real betaalt de eerste dertig miljoen direct. De rest van het bedrag wordt over een aantal jaren gespreid betaald. Ronaldo gaat op zijn beurt 220.000 euro per week verdienen in het Santiago Bernabeu.

Beide clubs zouden overeen zijn gekomen om de transfer pas na het seizoen bekend te maken. Met name United vreest dat het nieuws de spelersgroep en supportersschare ernstig zal ontregelen. In een cruciale fase van het seizoen kan de Engelse titelverdediger dat niet gebruiken.

Als de deal daadwerkelijk doorgang vindt maakt Manchester een winst van ruim zeventig miljoen euro op zijn Portugese vedette. Medio 2003 kwam Ronaldo voor vijftien miljoen euro over van Sporting Lissabon.



'Mysterieuze Ronaldo versterkt Real Madrid'

De signalen dat Cristiano Ronaldo volgend seizoen in Madrid te bewonderen valt volgen elkaar snel op. Ramon Calderon, oud-voorzitter van Real Madrid, onthult dat De Koninklijke rond is met een niet nader te noemen wereldster.

Alhoewel Calderon officieel geen functie meer bekleedt bij Real Madrid is hij nog altijd bij een groot aantal zaken betrokken. "Ik kan onthullen dat Real voor volgend seizoen één van de beste spelers ter wereld heeft vastgelegd", aldus de oud-president tegen radiostation RMC.

"Ik kan en mag zijn naam niet noemen", vervolgt Calderon op mysterieuze toon. "Het heeft ons ontzettend veel tijd en moeite gekost om hem binnen te halen. We waren er al sinds vorig jaar mee bezig, maar sinds kort is het allemaal rond."

Alles wijst erop dat de wereldster op wie Calderon doelt luistert naar de naam Cristiano Ronaldo. Real was medio 2008 al bijzonder dicht bij de komst van de Portugese ster. Pas na interventie van Manchester United-trainer Sir Alex Ferguson werd de transfer afgeblazen.

Diverse Engelse kranten schreven kortgeleden ook al over een akkoord in de Ronaldo-soap. Real Madrid zou voor de overname van de technicus tachtig miljoen euro betalen.


Wat een bedragen!

En dan kan Feyenoord niet eens een back van NEC kopen, alleen huren :D :+
 
wat een dikke wedstrijd zeg, had nog gehoopt dat Liverpool door was gegaan.
Barca - Chelsea zal me ook wel een potje worden:W
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top