Culinaire meningen #3

nooby

hawdi ho
- Champignons
- Sjalot
- Peper & zout
- Kruidenboter

10ggwgo.jpg


Simpel en heerlijk!
 

[5th] Douwe

Lets Hiv...
Kikkert

Ik maak vanavond shakshuka.

Eieren gepocheerd in een tomaten saus waar je naar smaak groenten ed aan toe kan voegen, van origine Tunesisch.

Shakshuka-Main-640x480.jpg
 

[5th] Douwe

Lets Hiv...
Bak een broodje af denk ik, gooi er veel groente in, wil laag in de koolhydraten blijven, moet een paar kilo kwijt :p

-edit- Het resultaat, was lekker.

2195rg5.jpg
 
Last edited:

Bas

Administrator
Staff member
@JohnB die kip ziet er goed uit, maar op de 2e foto met je dure KitchenAid :p zie ik helemaal links spulletjes staan die je niet in de keuken verwacht? Gebruik je dat ook om te koken?

Zijn er eigenlijk hier peeps die sous vide koken?
 

JohnB

ik bedoel maar
Bas , dat is een inspiratie bron in de keuken zo nu en dan.
Maar daar is dit niet het topic voor ;)

Gehakt wat je daar ziet is een mengsel van 3 verschillende soorten snits van het wagyu rund.
Waar ik uiteindelijk prachtige wagyu hamburgers van heb gemaakt.

Zal eens m'n archief napluisen , staan meerdere leuke foto's tussen van de BBQ acties hier
 

Bas

Administrator
Staff member
Lol, ik had al z'n vermoeden maar blijf naief :p

Wagyu schijnt goed te smaken, maar is het de hype waard in de zin van prijs/kwaliteit tov gewoon goed vlees van de slager? Ik heb wel eens een filmpje gezien dat ze mechanisch geborsteld werden :p (de koeien uiteraard)
 
Advertisement - register to remove this
Top