[ BEAUTY ] evo2 RoX.!

Status
Not open for further replies.
Welke bedoel je?

Die lime groen in mijn plaatje, of die op de fotoshop:p

LtR
 
Ja die lime groen van jouw plaatje ja :) die is zker te mooi :) daar zit ik al hele tijd aan te denken maar veel mensen vinden die donkere ook mooi.. maar zoals iemand al zei: ik vind het wel een beetje een vieze groen (die photoshop).!
 
robbb said:
ziet er netjes uit en supr vet kleurtje wanneer kunne we em rijdend bewonderen?
Rijdende is die ong over 4 weken als het meezit (mijn volgende salaris). En met kappen en al duurt nog wel paar maandjes:) helaass.! maar komt wel goed:D
 
Update 29-04-'06:

Ben vandaag weer aardig begonnen van het opbouwen van de rox.. Alleen moet ik nu nog wachten op het blok wat ik a.s. woensdag terug krijg.. dan gaat het eronder en bouw ik het in elkaar.. Wat inhoud dat ik ook op driewegen aanwezig ben MET rox:) !! Maar denk niet dat ik al ga sprinten..:) Wel gaat hij waarschijnlijk daar de bank op..!

Stage 6 temp. teller aangeschaft:
[ir]http://www.scooterbase.net/pics/26368/elwinstage6.jpg[/ir]

Mvg Abels.!
 
Last edited:
Update 13-06-'06:

Tijdje stil geweest weer... Tijd voor een update..

Ten eerste is het banken op driewegen niet doorgegaan.. Was wel aanwezig met de rox .. Maar kwam er niet meer van om de cilinder erop te zetten:) dus helaas..

De rox rijd nu wel, nja rijd.. Hij start.. Stationairdraaiend filmpje:
http://media.putfile.com/Brik-draait

Zoals je kan zien ligt er benzine onder het blok... Dit komt uit de carb. door het tunen en het lassen etc. staat de carb nu iets te schuin waardoor ik nog een klein plaatje nodig heb:)... Wat er ook binnenkort zal komen..

Paar foto's van de inlaat:

[ir]http://f5.putfile.com/5/13211382463.jpg[/ir]
[ir]http://f5.putfile.com/5/13211393494.jpg[/ir]

Heb wel foto's van de rox hoe die er nu bij staat.. maarja heeft weinig nut om te uploaden aangezien iedereen wel hoe een rox eruit ziet.. :) (zitten geen kappen op dus )...
 
Marcel said:
ook al gevlamt ? :W

nice iig dat ie draait :)


Nope aangezien mn carb steeds overloopt zo heeft het weinig nut om te gaan rijden:p ,,, nja weinig nut om te gaan rijdenn.. hij wil niet echt op et moment:p .... Maar komt zoiezo nog een andere carb op + een plaatje dus dan is et goed:) Zit nu een dell ortho 28 op en word vervangen door een Keihin 28 pwk :)


//edit: o ja, de planning is ook om in rotterdam (sbo sprint 4 juni correct me if im wrong) mn eerste sprints te gaan rijden :) .. Als het alllemaal meezit natuurlijk :) ...
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top