Aerox/Nitro 2003 onbegrenzen

SkiP000

we all c the tarmac
Hallo ik heb net een Aerox/Nitro van 2003 gekocht, en ik heb foto's van de uitlaat getrokke, kan ik iets doen aan de uitlaat zodat hij sneller gaat (topsnelheid, optrekke maakt nie uit) want ik heb geen zin om een andere pijp te steken (tenzij 'k nie anders kan), maar bekijk de foto's even, en wie iets weet, laat het mij aub dan weten wat 'k kan doen.
http://imajr.com/Picture_001_160395
http://imajr.com/Picture_002_160396
http://imajr.com/Picture_003_160397

URL%5D
 
Advertisement - register to remove this

je kan dat doodlopend stuk buis, bij foto 3, erafslijpen en het gat dan weer dichtlassen en kijken of er een prop inzit.Dat kan je doen door de uitlaat eraf te halen en erin te kijken.En anders in je demper, maar dit weet ik niet zeker.
Allereerst zou ik dat stukje buis erafhalen dus.
succes.
 
Als 'k da stuk eraf doe en toelas of pits, kan er toch niks misgaan hè ?
want heb 'm pas van vandaag, en wil nie da 'k hem morgen verkloot door da te doen :)
En zijn er nog dinge die 'k zou kunnen doen?
 
Last edited:
Kijken als er een ring in de vario zit, zie je zeker zitten is gewoon een ring op de variobus. En nee je uitlaat is niet verkloot als je het buisje afhaalt, je moet wel deftig het gaatje dichtlassen anders is je uitlaat niet dicht.
 
1:
je moet dat buisje er niet enkel afzagen, maar het loopt verder tot IN de bocht, dus dat MOET je er OOK uithalen als je hem GOED wil ontgrenzen!!!
En het gat terug dicht lassen natuurlijk

2: Vlak voor de demper op het uiteinde van de bocht zit ook een bus, gewoon vlak voor de demper afzagen, uitboren en demper er terug tegen lassen (dit moet je niet doen, heel veel verschil in geluid is er niet)

3: zeker de varioring niet vergeten er uit te halen, anders ga je hem zeker wel verneuken.

Sproeier en luchtfilter gewoon zo laten.
even blokje om rijden en bougie nakijken of ze bruin is.
als ze wit is grotere sproeier, als ze zwart is, tijd om de luchfilter te kuisen/ kleiner sproeier monteren.


Groetjes
 
Die prop, kan 't zijn dat het een ringetje is tussen 't begin vn de uitlaat, en de blok ? 't zit niet echt in de uitlaat, ma zo gwn tussen de uitlaat en de blok.
Of is dit gwn een rondel die 'k best laat steken ?
 
Hoe ziet die prop er dan uit bij een nitro ?
want ik heb hem gistere eraf gedraaid in de garage, dus met 't beperkte licht, zag 'k nie echt tegoei IN de pijp. duz als iemand mij weet te zegge waar 'k EXACT vr moet kijke, doe ik het straks nog eens, maar dan buiten met 't daglicht ...

grtz
 
Back
Top