Aangeboden 2005 Gilera DNA GP Experience Black Beauty!

Status
Not open for further replies.

derbas

Well-Known Member
Foto's: http://link.marktplaats.nl/268700482

Wegens behalen rijbewijs te koop:

Een zeer mooie Gilera DNA GP Experience, welke recent geheel nagekeken is.
Het volgende is vervangen:

-Zuiger+zuigerveren
-Bougie
-Remblokken achter
-Luchtfilter element
-Variorollen
-Koppeling

Verder is de scooter helemaal nagekeken, en verkeerd nu in top staat. Alle knopjes en lampjes werken, dus ook de elektrische start! (deze doet het in de meeste gevallen niet).

De DNA komt uit bouwjaar 2005 en de foto's zijn vandaag (31-07-2009) gemaakt, dus zo ziet de scooter er daadwerkelijk uit.

De scooter rijdt heerlijk, de vario ring heb ik eruit laten halen, waardoor hij 65-70km/h rijdt. Verder is de scooter helemaal standaard, en loopt hij perfect. Eventueel heb ik een vario ring erbij zodat de snelheid terug kan naar 50-55km/h.

De enige minpuntjes zijn dat de scooter lichte gebruikerskrasjes heeft, en dat het voorspatbord een keer gelijmd is aan 1 kant, de ophanging was hiervan afgebroken Verder ziet de scooter er echt top uit, zoals te zien op de foto's. Als extra is er een zadel van de nieuwste DNA RST gemonteerd, omdat deze een stuk comfortabeler is.

Verder is de prijs een vraagprijs, maar het lijkt mij een nette prijs voor zo'n mooi exemplaar, ook heeft hij de beste kleur voor een DNA naar mijn mening.

De foto's zijn een beetje wazig door de site, via mail kan ik op verzoek haarscherpe foto's sturen.

Foto's: http://link.marktplaats.nl/268700482
 
Advertisement - register to remove this

Status
Not open for further replies.
Back
Top