Recent content by Sjoerd

 1. Sjoerd

  Uiterlijk Vertoon #24

  259 Euro bij SuitSupply... Beetje licht pak zou ik kiezen ivm zomer, lichtgrijs bv. Ook prima te gebruiken voor andere gelegenheden.
 2. Sjoerd

  Uiterlijk Vertoon #24

  Als je als daggast gaat lijkt mij een pak wel zo gepast. Tenzij het paar nadrukkelijk iets anders wilt. Als je alleen avondgast bent, kan iets semi nets ook wel.
 3. Sjoerd

  TV series #3

  Heb nu de eerste 3 gezien, wel tof hoor! Zeker een aanrader. Is ook maar 8 afleveringen, in het volgende seizoen wordt weer een andere zaak belicht is het idee.
 4. Sjoerd

  TV series #3

  Mwa, beetje vrouwenserie ;) heb wel het hele eerste seizoen volgehouden, dat dan weer wel.
 5. Sjoerd

  Het grote Wintersport topic #4

  Lijkt me niet, dan zouden ze het pakje achterhouden. Ik heb ooit een brief gehad, maar toen geen pakje van ze ontvangen. Die hielden ze achter, heb toen aangegeven dat ik de afzender niet kende en afstand nam van het pakje (kreeg kosteloos een nieuwe toegestuurd).
 6. Sjoerd

  Het grote Wintersport topic #4

  Mooi ding, de grote uitvoering dus. Ik heb de 'medium fit' en ook 3 lenzen. 2 voor mooi weer en 1 voor slecht zicht. Green Solx, Platinum Mirror en de Red Sensor.
 7. Sjoerd

  Het grote Wintersport topic #4

  Goede ervaringen ja. Heb ongeveer 5 keer iets over laten komen van deze shop: http://www.ebay.nl/usr/activelifestore geen 1 keer gedoe met douane gehad. 2013 model...
 8. Sjoerd

  MTV Cribs #13

  Gefeliciteerd :) waar in Utrecht ga je wonen?
 9. Sjoerd

  TV series #3

  Wat een waardeloos einde van Dexter inderdaad. Erg jammer, maargoed zat er al aan te komen met zon slecht seizoen. Vorig seizoen had moeten eindigen met Debra die Dexter neer schoot ofzo... Breaking Bad ben ik benieuwd naar... Moet wel wat worden denk ik zo.
 10. Sjoerd

  Het grote voetbal topic #36

  Beerens ging er dan misschien wel langs, maar Blind heeft toch een aardig aantal keren de bal kunnen blokken. Ik vond Blind nog niet eens zo slecht. Het is wel erg jammer dit puntenverlies, niet nodig geweest naar mijn idee. Hoop dat hiermee alles weer op scherp gezet wordt voor de volgende...
 11. Sjoerd

  Centraal Mobiele Telefoons #12

  Heb ook een Lumia 920 tegenwoordig. Wel ff wennen na mn S3. Is toch wat minder instelbaar. Positieve is wel dat de S3 irritant langzaam werd, de Nokia is echt supersnel, dus werkt heel erg fijn.
 12. Sjoerd

  Het grote Wintersport topic #4

  Oei oei vette bindingen!! ;)
 13. Sjoerd

  TV series #3

  Wat bedoel je met gevonden? Heb je anders een binsearch linkje of newsleech linkje?
 14. Sjoerd

  Het grote voetbal topic #36

  :+
 15. Sjoerd

  Het grote voetbal topic #36

  Grutjes...
Top