Recent content by Pepijn#205

 1. P

  Show je eigen auto #89

  1 tip, vermijd fora met de verkoop van een auto. Het is nooit goed, ze willen altijd 100 extra foto's, 10000 vragen via pm. Goed verhaal en op marktplaatst ermee :) Bij mij altijd binnen een week weg.
 2. P

  Motorrijden #43

  Jup! Geruild tegen de golf, incl apk. Alleen zie ik net dat er nogal wat moet gebeuren :/
 3. P

  Motorrijden #43

  Volgende week ook weer een motor erbij, Kawasaki er5 :) Gaat weliswaar weer de verkoop in maargoed :P te netjes om om te bouwen naar een stuntmotor. Ondertussen de gsxr 750 weer aan het opbouwen. Ander spruitstuk + demper, Dynojet kitte, Pipercross filters, wielen coaten, remmen aanpakken etc...
 4. P

  Motorrijden #43

  Netjes! Kan je wel heel erg leuk mee spelen denk ik! Wat voor handkappen monteer je?
 5. P

  Show je eigen auto #89

  Jij deed toch iets met een webshop als ik het me goed herinner?
 6. P

  Show je eigen auto #89

  Nice! en staat ook op mooie wielen! Als je radiounit problemen geeft, stuur maar een pm ;) kan een drama zijn namelijk.
 7. P

  Aangeboden Piaggio Zip Type 3 (origineel)

  VERKOCHT! Inruil van iets beperkt bespreekbaar (geen brommers/scooters, schuur is te vol). Foto http://www.speurders.nl/overzicht/nette-puch-piaggio-zip-50-136395233.html?query=puch+zip&local-postcode=&local-distance_value=25&min_prijs=&max_prijs= Bij interesse, PM.
 8. P

  Motorrijden #43

  Dat is idd toevallig! Maar wel gaaf werk denk ik lijkt me? Zit zelf bij ktm-shop.nl oa :) (2 dagen in de week)
 9. P

  Motorrijden #43

  Dan valt hij in de categorie onbetaalbaar :P Wel eens gekeken om een Honda Z50 aan te schaffen en te verbouwen, ben er maar van teruggekomen :P Vergelijkbaar frame als hierboven, alleen voor een normale voorvork. (4K EX BTW) http://www.overracing.com/shop/FRAME-KIT-ASSY-HONDA-MONKEY_640126.html
 10. P

  Show je eigen auto #89

  Zit er idd iets niet helemaal goed! Ik reed gemiddeld 1:18/19 met de ibiza, en reed altijd aardig door met dat ding. (150pk)
 11. P

  Motorrijden #43

  Als het een chinees is, erg gaaf en wil ik hebben! Als het een monkeyding is of iets in die richting, onbetaalbaar!
 12. P

  Show je eigen auto #89

  Superdik Jeroen! Alleen klein vraagje, zitten je voorschijven niet verkeerd om? Links en rechts, gezien de gaatjes zegmaar. Mijn Brembo's hadden een soort ''draairichting'' pijlen erop staan en dan stonden de gaatjes de andere kant op zegmaar.
 13. P

  Show je eigen auto #89

  Zelf heb ik ze niet, ken wel iemand met een setje van de Aldi. Ik vind het gewoon gammel spul. Zal vast wel werken allemaal maar ik zou er niet op ''besparen'' zegmaar.
 14. P

  Show je eigen auto #89

  Voor 13,- een auto op de donder, geen geld! Koop gewoon stevig en goed spul voor die paar tientjes.
 15. P

  Motorrijden #43

  Deze afgelopen zaterdag opgehaald :) Binnenkort nog een BMW K100 vliegdekschip welke ik ga ombouwen tot een caferacer. Naast de dragbike, gsxr 750 en de Bmw caferacer moet er dan eigenlijk nog een bobber/chopper bij en nog een supermotard :P dan is het compleet haha
Top