Recent content by MyRunner

 1. M

  pen tussen remschoenen blijft hangen.

  Weet je ook hoe ik hem eruit krijg?? IS een vivacity sportline. Kreeg hem namelijk niet los.
 2. M

  pen tussen remschoenen blijft hangen.

  Weet iemand hoe ik het het beste kan doen??? De pen die de remschoenen naar buiten duwt gaat heel stroef of blijft hangen. Wat is de beste manier om dit op te lossen, of weet iemand hoe ik de pen los krijg. Alvast bedankt. Timo.
 3. M

  8errem vivacity blokkeerd.

  8errem vivacity blokkeerd en krijg hem alleen los als ik aan de rem 8er zelf trek. Is niet geroest ofzo van de 1 op de andere dag remde hij niet meer en blokkeerde hij het wiel. Wie weet wat dit zou kunnen zijn en hoe te verhelpen. Greetz Timo.
 4. M

  Achterrem komt niet op druk

  Heb net me achterrem van me rs vervangen en nu komt ie niet meer op druk weet iemand wat het kan zijn??
 5. M

  Welke maat sproeier ???

  Ik heb een 70cc dr lc en 17,5 dellorto en een blauwe malossi drukveer en een technigas next r de rest alles standaart welke sproeier moet ik ongeveer hebben??
 6. M

  Runner komt niet boven de 35/40kmh

  iedereen bedankt voor de info ga morgen ff 70cc erop zetten en dan afstellen maar kijken wat het opleverd?!
 7. M

  Runner komt niet boven de 35/40kmh

  heb std luchtfilter en het rare is stationairschroef moet helemaal open en luchtschroef helemaal dicht anders start hij niet bougie gewoon koffiebruin
 8. M

  Runner komt niet boven de 35/40kmh

  Wie o wie kan me helpen loop nu al een tijdje te zoeken naar de oorzaak maar kom er niet 8er. Heb een runner met de volgende set-up: Nog een 50cc std cill.(70cc heb ik liggen moet hem er alleen nog opzetten,maar zolang hij zo doet doe ik het niet!) 17,5mm dell'orte carb met 74 sproeier...
 9. M

  misschien een domme vraag

  nee want je hebt ook 4kante heb namelijk allebei liggen.
 10. M

  misschien een domme vraag

  geen idee was maar een vraag maar nu ik zo denk kan je helemaal nix aan je zuiger veranderen!!! LC
 11. M

  misschien een domme vraag

  Zoja moet ik ook nog wat veranderen van de afstelling van de zuiger dan?? Weet het merk niet maar is een 70cc voor de runner met5 kant kop kan namelijk nergens een 70cc kop vinden en de cillinder heb ik toen ook zonder kop gekocht!!
 12. M

  misschien een domme vraag

  Kan je ook een 50cc kop op 70cc cillinder zetten.
 13. M

  wat voor olie??

  Wat voor olie moet er in je reductiekast(runner)???
 14. M

  caburateur probleem

  Ik moet mijn stationair schroef helemaal opendraaien en mijn luchtschroef helemaal dicht, anders start hij niet,veranderd dit als ik er een grotere sproeier in doe?? Of moet ik gewoon een nieuwe carb. hebben?? Ik heb een dellorte 17,5 met een sproeier 86 en een technigas halve bocht uitlaat...
 15. M

  Runner probleempje

  Nee heb er nix mee gedaan en ben ook niet gevallen! D8 eerst dat het aan me koppeling lag andere veer er in gedaan maar veranderde er nix aan! Maar de pen waar me koppeling opzit zit wel wat speling in maar echt een heel klein beetje zitten daar ook keerringen in?? En zou dat het kunnen zijn??
Top