Recent content by MrHeinz

 1. M

  Zip IGET EURO5 BROM (45km/pu) zwaar vermogen verlies

  50 ml olie meer of minder zal het verschil niet maken. Ik lees dat er 6g rollen inzitten. Dat lijkt me iets aan de lichte kant, wat doet hij met 6,5 gram?
 2. M

  Grotere cilinder kymco gy6

  Mijn 72cc cilinder van 101 Octane doet het perfect i.c.m. de originele nokkenas.
 3. M

  Wat is een i-get

  Een iget is een prima brommer die exact doet wat je ervan mag verwachten. Maar als je er een motorscooter van wilt maken, moet je verder zoeken.
 4. M

  Grotere cilinder kymco gy6

  Ja, dat kan. De politie is alleen geïnteresseerd in je topsnelheid.
 5. M

  Welke 2-takt scooters van 2011 en jonger zijn er?

  Verschillende scooters van de Piaggio-group zoals de Vespa LX, Piaggio Zip, Aprilia Sportcity, Gilera Runner, Aprilia SR.
 6. M

  Zip iget snelheid verlies

  Beste Aidan, dat heb ik gedaan. In het WPH van Kymco staat dat je de v-snaar na 8.000 km moet controleren en dat de slijtagelimiet 16,5 mm is. Voor Piaggio zal dat niet veel anders zijn, want een viertakt vreet niet bepaald snaren. Kortom, met de schuifmaat in de hand de snaar controleren en dan...
 7. M

  Zip iget snelheid verlies

  Je kan makkelijk 10k met een riem rijden. Hij wordt na verloop van tijd wel dunner waardoor de topsnelheid afneemt. Maar weten is meten, met een schuifmaat kan je perfect opmeten hoe breed hij nog is.
 8. M

  Wat heb je aan deze 'rollen'

  Ik heb een setje Dr. Pulley gekregen van 6 gram. Ik rij nu met rollen van 6,5 gram in een Koso vario @ een Agility 72cc. Heel benieuwd of dat gaat werken. Toch lees ik veel verschillende meningen, sommigen zeggen zelfs dat die DP's zwaarder moeten zijn dan normale rollen.
 9. M

  Kymco Agility nieuw leven

  Leuk verhaal. Maar m.i. hoeft het blok van een Agi niet los om de cilinder te vervangen.
 10. M

  Wat heb je aan deze 'rollen'

  Dienen deze slider rollen nu lichter te zijn dan standaard rollen?
 11. M

  Symphony ST E5 stopt abrupt.

  Buiten dat ze traag zijn volgens mij. Piaggio werkt m.i. ook goed.
 12. M

  Symphony ST E5 stopt abrupt.

  Inderdaad, als het product sowieso al niet deugt kan de dealer er ook weinig mee. Dus logisch om het via de importeur te proberen. Maar die wast z'n handen ook in onschuld. Volgens mij doet Kymco/ Kybe precies hetzelfde overigens.
 13. M

  Symphony ST E5 stopt abrupt.

  En daar betaal je dan drie ruggen voor. Vervelend voor Stoyanov uiteraard. Ben benieuwd of er nog wat valt op te lossen, of dat verkoop uiteindelijk de enige optie blijkt. Bij de STN was laatst ook weer een topic over een sym e5 met issues. Het lijkt schering en inslag. Beter niet kopen dus!
 14. M

  Welke programma’s in de wasbox kan ik gebruiken om mijn scooter te wassen?

  Ik spuit auto, motor en scooter al jaar en dag schoon in de wasbox. Over welke 'elektronica en lagers' praten jullie die zou kunnen beschadigen? Het enige voertuig dat er echt niet van hield was een oude Bandit 600. Als er water over de bougiedoppen kwam liep hij een kwartier op twee...
 15. M

  Kymco people s 2013 carterpan vervangen met een kymco agility kan dat

  Carterkap van een Agi past niet op een People S.
Top