Recent content by Mdj004

 1. Mdj004

  Vacuüm pomp aansluiten?

  Moi, ik ben een kymco zx50 weer in elkaar aan het zet en loop een beetje klem op de vacuümpomp. Als ik aan het onderste buisje zuig door een slangetje komt er uit de bovenste benzine. Als ik aan de bovenste zuig gebeurt er geen reet. Moet ik die onderste ergens op de carb aansluiten? Zie foto’s.
 2. Mdj004

  Jullie ervaring met dmp?

  Moi, ik vroeg me dus af wat jullie ervaringen zijn met het merk dmp. Als eerst wil ik zeggen dat het niet mijn bedoeling is dit merk negatief neer te zetten, maar tot nu toe zijn al mijn persoonlijke ervaring echt vreselijk. Een paar voorbeelden: Dmp tapeinden, draaien dol voordat de pakking...
 3. Mdj004

  Demper uit deze uitlaat halen

  Een haakse slijper ;), nee ik maakte een grapje dat zou ik niet doen
 4. Mdj004

  Demper uit deze uitlaat halen

  Flex derin bopbooop
 5. Mdj004

  Peugeot v clic vonkt niet

  Je had gelijk, heel erg bedankt! Loopt nu als een zonnetje:)
 6. Mdj004

  Peugeot v clic vonkt niet

  Ik kan het wel ff proberen met een andere accu, maar volgens mij heeft die niks te maken met de vonk. Zal t ff proberen.
 7. Mdj004

  Peugeot v clic vonkt niet

  Deze groene draad op de cdi is ook doorgeknipt
 8. Mdj004

  Peugeot v clic vonkt niet

  Moi, ik heb een v clicje staan waarvan het contactslot gefrituurd was. Nieuw contactslot erop dus en kijken voor vonk maar eh, doet nog steeds niks. Alle elektra ziet er vreselijk uit dus ik weet niet wat verkeerd aangesloten is of kapot of wat dan ook. Weten jullie of er iets mis zit?
 9. Mdj004

  Is dit een killswitch?

  Moi, wat doet dit knopje? (Peugeot v clic)
 10. Mdj004

  Dolgedraaide wielbouten.

  Moi, ik heb een aerox cartertje dat iemand wil overkopen maar er zit nog een achterwiel aan met dolgedraaide wielbouten. Als ik die dop in t midden loshaal zie ik een grote moer zitten als ik die losdraai is de wieldrager dan los?
 11. Mdj004

  buxy stalen tank reinigen

  In de grijze bak gooien en wachten tot ie weg is, dan een nieuwe tank kopen. https://www.bmsparts.nl/home/12681-benzinetank-peugeot-buxy-fe052-fe053-speedake-45km-kmstand-4192-bouwjaar-v2005-framnr-vga428000.html 1592764876 Nee, er is wel spul voor te krijgen...
 12. Mdj004

  Welk gereedschap nodig?

  Een torx
 13. Mdj004

  Peugeot v clic

  Moi, ik heb laatst gratis een Peugeot v clic op kunnen halen. De reden dat hij gratis was is dat hij gestolen is GEWEEST door ook agent teruggebracht bij de eigenaar maar die kon er niks meer mee. Alle kabels aan de achterkant van het contactslot zijn afgeknipt is er een manier kan ik zonder...
 14. Mdj004

  Framenummer plaats vivacity

  Dit zou op het kentekenbewijs moeten staan. (De locatie van het nummer) Mits het het oude type bewijs is.
 15. Mdj004

  Kan ik mijn geld terug krijgen?

  Cilinder is al flink uit de verpakking, aangezien deze €35 gok ik dat ik dan niet veel meer dan €20 terugkrijg. Kijk ik liever eerst of ik hem op dat andere blokje krijg.
Top