Recent content by leonaerox

 1. L

  aerox multivar versleten na 100km!

  hallo, ik heb een aerox met 70 mhr replica Hpi enz. maar ik heb een gigantische dip ineens. Vandaag start ik mun scooter trekt hij totaal niet meer op! vario zo versleten als t maar kan na 100km!! dus zoek ik een goeie vario als vervanger voor de multivar? iemand miss een goed alternatief...
 2. L

  Zip 2T 70cc problemen help!

  Nee heeft geen zin. Maar staat wel gaaf!
 3. L

  Aerox dip

  Koppeling stond niet goed, ik heb een verstelbare maar hij stond op een verkeerde stand.. en rollen waren te licht.
 4. L

  Zip 2T 70cc problemen help!

  Met een yasuni Z ga je sws niks sneller. Haal een yasuni R die heeft veel koppel en het is gewoon een goeie allround uitlaat.
 5. L

  aerox mhr replica tunen

  Ga ik dat doen
 6. L

  Aerox dip

  Heb het inmiddels al opgelost
 7. L

  aerox mhr replica tunen

  Beste forumleden, ik heb een mhr replica 70cc op mijn aerox. Hij rijd als een gek, maar ik wil er meer uithalen? Setup: Mhr rep 21mm del Polini 3g Malossi multivar Vl12 Hpi C21 Kan ik nog iets doen om dit nog sneller te laten lopen?? Ideeën hoor ik graag!
 8. L

  Aerox dip

  Met de gashename is niks mis. Als ik een bocht uitkom en ik geef volgas heb ik gewoon een mooie gasreactie en pakt hem mooi op alleen hij slipt..
 9. L

  Aerox dip

  Ja daar was ik me al van bewust , C16 was beter geweest. Dus het zou kunnen dat ie in de toeren schiet door te lichte rollen?? Omdat ie wel veel touren maakt moet ik zeggen en daarna weer zakt en verder trekt. Ik laat weten wat hij doet met 4.2. Bedankt he!
 10. L

  Aerox dip

  Mhr rep 70cc Yasuni C21 Hpi 21mm carb Malossi multivar Polini 3g speedclutch verstelbaar V snaar stage 6 Malossi vl12 3.9 gram rollen met donkergroene trekveren Rode malossi drukveer
 11. L

  Aerox dip

  Hallo, ik heb een mhr replica 70cc op mijn aerox gezet. Loopt heel lekker alleen, heb ik een dip. als ik optrek maakt hij lekker veel touren auto wheelie enz maar zodra hij bij de 20 is dan lijkt hij een beetje te slippen en stopt hij even met trekken, daarna knalt ie ineens bij de 40kmu wel...
 12. L

  Welke 70cc voor aerox? inclusief setup?

  Ja dat snap ik hij valt natuurlijk ook wel af te stellen, misschien iets verkeerds gedaan. Maar het hoort niet zo dat mn poorten slordig zijn.. ben ik ook zeker niet gewend van TP cilinders.
 13. L

  Welke 70cc voor aerox? inclusief setup?

  Ja dikke brokken in de poorten.. 1612712820 Kwam er bij t demonteren achter, was me niet eerder opgevallen.
 14. L

  Welke 70cc voor aerox? inclusief setup?

  Kan ook, maar kijk dan wel naar de afwerking mijne is wel zo slecht afgewerkt (miss fabrieksfoutje) dat hij niet fatsoenlijk af te stellen is.
Top