Recent content by Joost@aerox

 1. Joost@aerox

  Je volgende barrel #39

  Is inmiddels niet meer van mij maar bestaat nog wel. Volgens mij heb je mn nr wel Johny? Bel/text maar wat je nodig hebt. Als je nr niet hebt, pm me maar even.
 2. Joost@aerox

  Je volgende barrel #39

  :+
 3. Joost@aerox

  Je volgende barrel #39

  Nice. 114 al gereden? Destijds voor een 116 gekeken, viel opzich niet tegen maar kon me toch niet overtuigen. Vond start/stop ook niet heel soepel.
 4. Joost@aerox

  Je volgende barrel #39

  Is mijn auto geweest, dude heeft hem van mij gekocht!
 5. Joost@aerox

  Het grote wat doe jij voor werk?

  Thanks :) Was gelijk een dynamische week. Flink wat uren gemaakt, en dat was best even wennen. Erg leuk team. Spelen wel wat interessante dingen op het moment!
 6. Joost@aerox

  Het grote wat doe jij voor werk?

  De test word inderdaad gaandeweg lastiger. Volgens mij staan er op een gegeven moment zelfs 3 tekens, maar ik weet het niet precies meer. Ik heb dezelfde test gemaakt, had op 1 na alle vragen beantwoord, 0 fout.
 7. Joost@aerox

  Het grote wat doe jij voor werk?

  Verderop in de test is het niet meer zo dat het alleen maar lijnen weghalen is, maar komen er ook lijnen terug. Het is dus eigenlijk zo dat de verticale lijn veranderd, van niet naar wel en van wel naar niet aanwezig. Zelfde voor kleur, vorm, grootte, horizontale lijn etc.
 8. Joost@aerox

  Het grote wat doe jij voor werk?

  Ik begin aanstaande maandag. Bij accounting zal je er rekening mee moeten houden dat er bepaalde periodes in het jaar zijn die veel drukker zijn. Denk bijvoorbeeld jan-feb-mrt. Volgens mij is het trouwens gangbaar om in de accountancy overuren tot op zekere hoogte te schrijven, en (afhankelijk...
 9. Joost@aerox

  Het grote wat doe jij voor werk?

  Ik heb recentelijk ook gesolliciteerd (en aangenomen) bij een big4. Overigens niet voor accounting, dus als je vraag daarover gaat kan ik je wat minder vertellen. Wat wil je precies weten?
 10. Joost@aerox

  Het grote ICE-Topic #8!

  Gaan altijd 2 stroomdraden naar je radio, constant en geschakeld. Of je hebt iets verkeerd zitten, of je constante doet het niet. Hierdoor gaat de stroom er volledig af en onthoud die niks. Stroomvoorziening even nakijken dus. Kan zijn dat de stekker van je auto (qua plaats) niet overeenkomt met...
 11. Joost@aerox

  Je volgende barrel #37

  Dude, nee man. rb20 is ook een 6 cil. r32 is verkocht met een rb20de 6cil zonder turbo(deze weet ik niet helemaal zeker?), rb20det 6 cil met turbo en rb26dett 6 cil twinturbo. 4cil in een skyline bestaat niet.
 12. Joost@aerox

  Je volgende barrel #37

  Mooi man! Zie het wel zitten om tzt mijn 4 r32 in te ruilen voor een 5 r32. Veel plezier ermee :)
 13. Joost@aerox

  Gran Turismo 5

  whoeps, owned. Ik zal hem asap weer eens aanslingeren en kijken of ik hem terug kan geven. My bad.
 14. Joost@aerox

  Vette ''Marktplaats'' Bakken #15

  Wie roept Johnny ff :P
 15. Joost@aerox

  Economie topic (18+?)

  Ik ben zelf nauwelijks bekend met de huizenmarkt, en de digitalisering ervan, maar ik kan me voorstellen dat de grafiek enigszins te verklaren valt door enerzijds de breuklijn die erin zit. De stijging van dal naar piek is "maar" een ruime 20%. Als die vanaf het nulpunt op de y-as zou lopen ziet...
Top