Recent content by Jari2003joling

 1. J

  Overschrijf problemen

  Ja nee dat snap ik alleen heeft deel 1 4 cijfers deel 2 ook en dan nog een controle letter. Ik heb geen idee in welke volgorde etc ik dit moet invullen.
 2. J

  Overschrijf problemen

  Hallo, ik heb een scooter gekocht alleen deze heeft nog de originele papieren uit 2005. Hierbij heb ik geen tenaamstellingscode maar een meld code. Ik heb geen flauw idee hoe ik dit via DigiD kan over schrijven en hoe ik de codes moet invullen. Iemand die kan helpen?
 3. J

  Aerox raar probleem start niet

  Waar zou de massa kabel moeten zitten? Tegen de cilinderkop vonkt dan goed 1645643686 Membraan is van malossi en kleppen zitten vrijwel helemaal dicht heeft ook genoeg compressie
 4. J

  Aerox raar probleem start niet

  Ja alles is vervangen qua keringen pakkingen en sproeier etc
 5. J

  Aerox raar probleem start niet

  Hoi, ik heb pas n aerox gekocht. Deze heeft al n jaar stil gestaan en liep niet meer. Heb t blok gedemonteerd en weer opgebouwd. Nu zit ik met het probleem dat hij wel vonkt en benzine krijgt maar wil niet aan slaan. Zelfs niet met remreiniger. Iemand enig idee wat het kan zijn? Info scooter...
 6. J

  Aerox loopt maar 40

  Hebben een nieuwe vario besteld, deze past. Het probleem is hier jammer genoeg niet mee opgelost. Gaan binnenkort even kijken of er niet iets van een begrenzing in de cdi ofzo zit.
 7. J

  Aerox loopt maar 40

  Inderdaad, ik zal morgen wel is kijken of er iets van begrenzing op zit, ik Gaius jullie even op de hoogte.
 8. J

  Aerox loopt maar 40

  Ja hahaha snap ik helemaal, heb hem momenteel niet thuis staan dus foto’s gaan nu even niet, maar volgens mij is het van het merk mokix.
 9. J

  Aerox loopt maar 40

  Vario ring is er uit en uitlaat is ontgrenst, wel zit er een aparte vario in die ik zelf nog nooit gezien heb, en een standaard vario paste er niet op.
 10. J

  Aerox loopt maar 40

  Hoi, ik heb net een nieuwe aerox gekocht. De vorige eigenaar zij dat deze 80 liep en nu nog maar 40, dus leek me een mooi projectje. Alleen nu zijn we een week verder en hebben van alles getest zoals: sproeier groter, andere drukveertjes trekveertjes en rollen. Cilinder vervangen bougie...
 11. J

  Yamaha aerox 50cc polini handchoke

  Handchoke past gewoon op het normale spruitstuk alleen is het dan lastig om hem te bereiken, meestal word er dan een gat in de buddy gemaakt.
 12. J

  Aerox streetrace traag?

  Ja zal dat dan wel zijn hè
 13. J

  Aerox streetrace traag?

  Hoorde van iemand dat ie 111 liep
 14. J

  Aerox streetrace traag?

  Hallo, ik ben van een mezoly 70cc overgegaan op een stage 6 streetrace 70cc in de hoop dat dat wat sneller liep. Ben echter nog niet tevreden met de 90km/u die ik net haal. Ik heb meerdere mensen gezien die ze 100+ laten lopen. Setup is: Stage 6 streetrace 70cc 19mm carb Gianelli reverse...
 15. J

  Zip 2 takt loopt op in touren

  Ik weet niet wat het was, beetje lopen prutsen met de gas kabel en de afstelling, ook de pakkingen vervangen van het spruitstuk. Nu werkt de scooter weer naar behoren.
Top