Recent content by floranwes

 1. F

  Gy6 start niet (carburateur)

  Lag inderdaad aan de benzine filter heb deze vervangen en hij doet het weer. Alleen loopt nu het vlottebakje leeg snachts.
 2. F

  Gy6 vlottebakje loopt leeg

  Hoi, Ik heb een retro scooter waar ik een beetje aan heb geprult nu loopt de scooter goed. Alleen als ik er bijvoorbeeld mee naar de winkel ga en de scooter staat stil loopt het vlottebakje leeg waardoor ik 2 minuten bezig ben met starten. Kan dit aan de pakking liggen in de carburateur want...
 3. F

  Gy6 start niet (carburateur)

  Ga ik proberen, thanks voor de tip!
 4. F

  Gy6 start niet (carburateur)

  Ik ga morgen even de carburateur nog een keer nalopen en even het vacuümnippeltje op het spruitstuk schoonmaken. Als dat niet lukt ga ik wel eventjes bij de garage langs. Bedankt voor jullie hulp ik zal wel even laten weten wat geholpen heeft!
 5. F

  Gy6 start niet (carburateur)

  Ja de tank is uitgespoeld. Heb ondertussen het vacuüm slangetje vervangen en de scooter start nu wel. Hij gaat alleen niet harder dan 20. Heel raar want voordat ik het kraantje en slangetje had vervangen ging die 50. Nou ben ik nog niet zo ervaren en weet niet wat de beluchting is. Kan ik hier...
 6. F

  Gy6 start niet (carburateur)

  Ja het is dus raar dat er wel benzine uit komt want het slangetje van het kraantje naar de filter loopt wel vol. Maar ik ga het vacuüm slangetje vervangen en nog een keer proberen ik zal even kijken of het lukt.
 7. F

  Gy6 start niet (carburateur)

  Hoi, Ik ben laatst begonnen aan een retro scooter (gy6 2015) die een paar jaar stil heeft gestaan. Na wat nieuwe benzine starte die vrij snel. Nu bleef die benzine lekken dit kwam doordat het benzine kraantje vast bleef hangen en dus open bleef staan. Nu zit er een nieuw benzine kraantje in en...
 8. F

  Wok snelheid snor

  Ohh sorry zie nu pas hoe veel reacties er zijn heb eigenlijk niet meer naar mijn vraag gekeken. Maar ik heb er een hele dikke kunststof ring er ingedaan van een Peugeot. Hierdoor ging die maar 20 kmu en is gewoon goedgekeurd.
 9. F

  Wok snelheid snor

  Op beiden 34.
 10. F

  Wok snelheid snor

  Ik heb een zip 4T met een wok melding. Nou is alles klaar voor de keuring alleen twijfel ik over de snelheid. Er zit een vario ring in en een snor cdi maar hij gaat wel 34km per uur zou die hiermee door de keuring komen?
 11. F

  Ducati cdi wit

  Dit is dus het probleem het deel wat doorgezaagd moet worden zit niet in mijn cdi. Mischien heb ik een nieuwe variant cdi.
 12. F

  Ducati cdi wit

  Ik heb een Ducati cdi met een witte stekker(AC43). Ik probeer de brug doormidden te zagen om hem te ontgrenzen. Alleen kan ik deze brug niet vinden. Waar zou die brug moeten zitten want ik zaag wel op de juiste plek?
 13. F

  trilling in motor

  oké, bedankt zal er naar kijken.
 14. F

  trilling in motor

  Ik heb een agm vx50 en heb er laatst een onbegrensde cdi ingedaan. In het begin liep alles prima maar als snel begin hij rond de 50kmu een trilling te maken in de motor en bij 60 kmu was het weer weg. Zou het misschien kunnen liggen aan dat er geen gladde variobuis inzit of rolletjes voor snor...
Top