Recent content by Emirhan

 1. E

  zip iget brom malossi multivar

  Bij Joey koop je ook een beetje een ervaring, zeg ik altijd :)
 2. E

  Dmp begrenzer zip

  Hij is troep. Wij hebben er 5 gemonteerd en alle 5 kwamen terug met het probleem dat hij niet startte. Zandri en M2 en de andere verkopers weten dit en nemen hem zonder vragen terug.
 3. E

  Zip rijd slecht

  Als jij je luchtfilter eraf haalt, en hij loopt goed, dan heb je het probleem gevonden. Hij krijgt te weinig lucht. Dus, jij kan als eerst proberen je luchtfilterelement met wasbenzine schoon te maken (droogt snel, ontvet), je luchtfilterhuis en slang ook schoon te maken. Mocht dat niet baten...
 4. E

  Toeren en brandstof aflezen voor nieuw dashboard?

  Sparky je hebt inderdaad gelijk, deze zit indd ingebakken in de CDI. Vandaar dat veel mensen hem doorzagen. Zoals je zegt, zal deze teller werken als je hem bij je bougiekabel aansluit.
 5. E

  Hoe krijg ik dit los

  Het juiste antwoord is tikken met iets bots, als het te scherp is zoals een platkop of beitel, dan beschadig je de kop en moet je inderdaad een griptang/waterpomptang/bahco gebruiken. Maar normaal werkt het tikken met iets bots en hamer van 400g+ gewoon.
 6. E

  zip iget brom malossi multivar

  Voor future lezers, tegenwoordig kan je ze voor 65 euro vinden, bijvoorbeeld bij Emfa Scooters
 7. E

  Klepafstelling Pronto Rimini 4T

  0.06 is toch wel echt te krap voor de gy6 blokjes.. Die kleppen hoor je tikken
 8. E

  Vespa Sprint/Primavera Injectie TPS sensor

  Ter documentatie: Veel mensen maken de fout om aan deze schroef te draaien omdat ze denken dat dit de stationairschroef is voor de Vespa injectie modellen. Dit is NIET het geval. Als je deze scooter zonder live data aandraait, zal de scooter een slechte stationair toerental hebben, de scooter...
 9. E

  Scooter na 6 jaar in gebruik nemen

  Benzinetank nakijken, zit er nog oud benzine in? Zoja, tank uitspoelen, leidingen schoonblazen en carburateur reinigen, Motorolie en vertandingsolie vervangen, Remmen nalopen en indien verlies van remdruk (schijf) remvloeistof vervangen.
 10. E

  vespa 80cc 4t 4v

  begrenzer.nl en niet van een andere kopen, die zijn troep en je gaat ellende krijgen. Ook niet van een aftermarket website kopen, die komen ook van begrenzer.nl en voegen alleen hun eigen winst er aan toe.
 11. E

  Probleem Gy6

  Elektrische choke controleren, kleppenspeling controleren, benzine lucht verhouding controleren
 12. E

  Zip 4 takt wilt niet harder

  Als je met een 80cc zip max 60 gaat dan is er wel wat mis hoor..
 13. E

  Malossi multivar

  Waarom?
 14. E

  Kymco Vitality 4t (Start niet)

  Rubbers van luchtfilter naar carb / leidingen allemaal nog goed en niet hard? Ik denk aan een luchtprobleem.
 15. E

  Piaggio Zip 50 vs Piaggio zip SP

  SP spiegels en SP kappen, als het een luxe is, wat ik niet verwacht hebben ze er ook een ander zadel op. In ieder geval is het het niet waard, kan je beter de 'niet SP' variant nemen, en zelf een kappenset en wat spiegels erop knallen.
Top