Recent content by Deurlii

 1. Deurlii

  Piaggio zip iget trekt slecht

  Betere trekkracht betekend (bijna) altijd hogere top.
 2. Deurlii

  2 takt begrenzer op afstandsbediening

  Ik heb het niet over op je sleutelbos. Maar gewoon iets bij je hebben wat ze snel herkennen.
 3. Deurlii

  Legale (opgevoerde)stunt scooter

  Mhua 4t vind het ook niet zo leuk om begrensd te worden hoor. Maar het is wel makkelijker ja.
 4. Deurlii

  Peugeot Jetforce motorkenteken

  Langere vertanding kan hierbij helpen, andere vario’s houden het toerental niet lager. Ik zou wel rondkijken voor een laagtoerige 70cc, de trekkracht is wel een must. Samen met een langere vertanding, en miss polini vario (voor trekkracht). Dat houd hem laagtoerig maar het trekt nog wel lekker.
 5. Deurlii

  Ok schiet mij maar lek!

  Het hogere ethanol gehalte in e10 tast je keeringen/rubberen delen aan. Het is niet perse slechtere kwaliteit scooters zijn er gewoon niet voor gemaakt.
 6. Deurlii

  Wat heb je gekocht voor je scooter topic.

  Mvt Millenium Race, en een mooie stage 6 r1200 voor op mn NRG
 7. Deurlii

  Legale (opgevoerde)stunt scooter

  Sneller trekken zal altijd hogere top betekenen, of je wilt je blok heftig begrenzen, maar dat vind je blok echt niet leuk.
 8. Deurlii

  2 takt begrenzer op afstandsbediening

  ik heb een keer een digitale begrenzer gezien welke werkt met een morsecode op de remhendels. Dat was deze vgm : https://www.scooterdiscounter.nl/toerenbegrenzer-betella-morsecode.html Afstandsbediening zou ik niet aan beginnen persoonlijk, dat is alleen maar weer iets extras wat je moet...
 9. Deurlii

  Peugeot Jetforce motorkenteken

  In theorie kan je zolang hij harder dan 60 loopt (en natuurlijk aan de rest van de keuringseisen voldoet) al op motorplaat laten keuren. En mag je er officieel mee op de openbare weg. Verder weet ik niet of er echt hele snelle cilinders/onderdelen verkrijgbaar zijn voor peugeot. Maar natuurlijk...
 10. Deurlii

  Leovince tt

  Yasuni R is totaal niet hoogtoerig, ik heb voor de grap verschillende uitlaten op mijn middel/hoogtoerige cil gezet. En met een R loopt het vrij bagger. Yasuni R op 50cc is ook niet bepaald de combinatie, daarvoor kan je beter yas z of sito plus halen.
 11. Deurlii

  Ok schiet mij maar lek!

  Ja dat klinkt heel herkenbaar. Mijn theorie is dat er iets mis gaat bij de ecs, dus laat ie gas geven niet toe tot het is "opgelost". Meer euro 4 scooters hebben hier problemen mee vgm, mijn chinese 4t euro iig wel.
 12. Deurlii

  Ok schiet mij maar lek!

  Ja de euro4 ecs sym dingen hebben nog wat kwaaltjes, ik merk het ook met de scooters op mijn werk. Soms houden ze gewoon in of komen ze niet vooruit. En dan oppeens weer wel.
 13. Deurlii

  Werking toerenteller NRG power

  Ja zou goed kunnen. Al is er wel het vreemde scenario, op vol gas blijft ie op 12000 toeren precies steken. Ik geloof niet dat ik zo goed kan afstellen, dus er is hier iets niet in de haak.
 14. Deurlii

  AMGVX50 handleiding

  Dat is een 139qmb, oftewel gy6 blok. Als je op gy6 zoekt zal je veel informatie vinden over het onderhoud van dit blok.
 15. Deurlii

  Koelvloeistof problemen

  ff stationair laten lopen met t doppie van t reservoir er niet op.
Top