Recent content by Coots

 1. C

  Gepruttel

  Kan ook wel, zal n's kijken of er iets loszit
 2. C

  Gepruttel

  Kymco 4T50 snor Vanmiddag gestart, pruttelend geluid, alsof uitlaat beetje lekt. Uitlaat gecheckt, nergens een lek, ook uitlaatpakking niet. Ook alles rondom carburateur gecheckt. Lijkt ergens onder de luchtkoelingskap vandaan te komen. Kan de cylinder stuk zijn, barst ofzo, of koppakking? Rijd...
 3. C

  Kymco uitlaat monteren

  Een kwartier aan het proberen geweest, het lijkt net niet te passen. Hoe precies positioneren, de demper eerst tegen het frame dan het spruitstuk tegen de cylinder of eerst er iets er naast en dan het spruitstuk over de draadeinden en dan de demper tegen het frame. Het lijkt alsof de kap van de...
 4. C

  Kymco uitlaat monteren

  Kymco 4T50 Voor onderhoud uitlaat eraf gehaald. Terug monteren gaat nogal moeilijk. Met het spruitstuk op de bouten zit dan de kap van de koelvin in de weg. Nogal moeilijk te zien ook aan de onderkant. Wat is de beste manier hiervoor?
 5. C

  Wielmoer geen borgring

  Kymco 4T50 Voor remschoenen wiel eraf maar zit geen borgring of borgpen op. Hoort dat zo?
 6. C

  Pulser

  GY6 is het motorbloktype, zit bijna overal onder. Het idee is brandstof verbruik, onbegrensd 35 Km scheelt tot 30% begrensd 35 Km.
 7. C

  Pulser

  Had dit gevonden, toerentalsensor: https://www.chinascooteronderdelen.nl/product/toerentalsensor-pulsgever-gy6-china-scooters/
 8. C

  Pulser

  T'is de vraag hoe de CDI z'n onstekingstiming krijgt, dynamo of pulser wat ook een toerentalsensor is.
 9. C

  Pulser

  4T50 Kymco De ontsteking (CDI) wordt aangestuurd door een zgn 'pulser'. Is deze voor timing of alleen voor begrenzing. Schakelaartje ertussen en de begrenzing is eraf?
 10. C

  Choke testen

  Klopt, is 12 ohm, s'winters zou 24 ohm misschien nog beter kunnen zijn.
 11. C

  Choke testen

  Net effe getest op 12 volt, vertraging is een paar minuten. Vermoedde dat de choke misschien veel te snel uitschoof, is dus niet zo.
 12. C

  Choke testen

  Kymco 4T50 (GY6 blok) Kan je zo 12Volt op de choke zetten om te testen? Op het schema staat 1 contact via 12 ohm naar aarde en de andere gaat naar de AGC (dynamo?). Maakt + en - wat uit bij de choke?
 13. C

  4T50 koude start

  Zo werkt de choke:
 14. C

  4T50 koude start

  Carb. pas schoongemaakt, choke-pen werkt, maar koude start is moeilijk. Lijkt toch een choke probleem want loopt en start verder goed. Hints/tips welkom.
 15. C

  Brandstof toevoegingen

  Euro95 bevat zo al wat voor kleppen enzo dacht ik.
Top